Actrița Aliona Triboi arată fantastic! A reușit să slăbească 10 kg

În urma unor schimbări majore în alimentaţie, Aliona Triboi a reușit să slăbească 10 kg. Împreună cu interpretele Corina Țepeș și Marina Filipovici, dar și alte trei participante, actrița a început lupta cu kg în plus în cadrul proiectului marca unica.md ”Slăbește Sănătos”. A mers la sala de sport timp de trei luni și a adoptat regulile stilului sănătos de viață. Este mândră de rezultatul obținut, însă își dorește să mai topească câteva kg, de aceea a devenit clienta fidelă a Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com. 

separator
Iată ce ne-a dezvăluit Aliona:

”Antrenamentele online mi se par absolut fantastice, din motiv că transpiri la fel de mult ca și la sală. Mai mult, sunt foarte convenabile în cazul în care nu reușești să ajungi la sală. Te mențin în formă, nu-ți strică din tempoul slăbitului și te ajut să pierzi din kg, chiar dacă ești foarte ocupată și suprasolicitată. Și mai e o nuanță, exercițiile le faceți în orice oră de zi sau de noapte. Ceea ce mi se pare extraordinar și mai ales este foarte comod pentru mamele cu copii mici, ca și în cazul meu. Cum ați observat și voi, sunt într-o formă fizică bună și mă țin de programul meu de slăbit indiferent de orice impediment. Așa că, doar cei lenoși nu reușesc să slăbească.”

Actrița a slăbit chiar sub ochii publicului, dar nu se oprește, aici.

”Totul depinde de caracterul persoanei. Sigur e important să înțelegem pentru ce slăbim, fiecare are motivația sa de a slăbi. Cineva slăbește pentru soț, cineva pentru sine însăși. Dacă femeia care și-a propus să slăbească este conștientă de ceea ce-și dorește și la ce forme vrea să ajungă, atunci cu siguranță înțelege că odată cu închierea participării în cadrul proiectului de slăbitul online, nu se încheie și programul ei de slăbit și de menținere pentru tot restul vieții. Deoarece, după ce slăbești cu Unica, sau cu Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com trebuie să încerci să-ți definești formele corpului și asta ține doar de caracterul femeii. Iar dacă s-a slăbit doar de dragul proiectelor, sigur că te îngrași la loc. Totuși, sper că majoritatea fetelor reușesc să se mențină frumoase și nu mai revin la formele inițiale.”
”Să știți că, am început să mă simt mult mai flexibilă și mai ușoară. În al doilea rând arăt altfel, ceea ce îmi place tare mult. În al treilea rând am slăbit cu 10 kg, sper să nu le pun la loc și să mă mențin. Ba dimpotrivă, vreau să dau jos mai mult de atât. E fantastic să poți slăbi cu un grup de oameni profesioniști și cu o echipă care chiar știe ce face și te încurajeze atunci când e cazul. Știe să te monitorizeze zilnic – ceea ce te ține în formă maximă și nu-ți permite să chiulești de la antrenamente sau să neglijezi programul de mâncare ș.am.d.”

Sunt mândră de mine și le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și mă mai ajută să arăt atât de bine și să mă simt extrordinar!”, a mai declarat actrița.

Dacă și tu îți dorești să slăbești sănătos, atunci grăbește-te să participi în noua ediție a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!

  1.  Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni, la doar 80 de euro
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

 

O șoferiță moldoveancă a decedat într-un grav accident în nordul Italiei
Articolul anterior
Formația Subcarpați și Surorile Osoianu au lansat videoclipul piesei ,,Limba Română”
Articolul următor
Alte articole interesante