Antrenamente noi pentru toate participantele celei de-a 11-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

Astăzi, joi, 24 septembrie, începând cu ora 20:00, va fi dat startul celei de-a 11-a ediții a proiectului online ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Cel mai minunat și complex proiect în care poți slăbi online, de acasă, și îți poți remodela silueta, începe pentru noi istorii de succes și rezultate uimitoare!

separator

Vă aducem marea noutate a celei de-a 11-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Toate participantele proiectului vor avea parte de antrenamente noi și programe de exerciții create după metoda Unica care și-a demonstrat eficiența timp de 22 de ani.

Mii de femei fericite și kilograme slăbite, siluete suple și tonifiate, toate sunt rezultatul activității de peste 22 de ani ai Unica Sport. Acum, toate antrenamentele Unica Sport vor fi transmise online, pentru doritori din toate colțurile lumii!

Mai mult, noile antrenamente după metoda Unica Sport vor apărea în cabinetele personale ale tuturor membrilor Centrului Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com.

Ce poate fi mai perfect decât să te antrenezi online, de acasă, din orice colț al lumii, și spui ,,Adio” kilogramelor în plus, fiind ghidat de instructorii Unica Sport, cu o bogată experiență în domeniu? Nu rata ocazia să devii și tu o istorie de succes, cum alte mii de persoane din întreaga lume au reușit să o facă!

Doar până joi, ora 20:00, mai ai ocazia să te înscrii în cel mai eficient proiect de slăbit – cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’.

Timp de 10 săptămâni, participantele vor slăbi sănătos, fiind ghidate de ambasadori și instructori Unica Sport. Iar la final, protagonistele vor avea ocazia să își vândă kilogramele slăbite cu 7 euro/ per kg, adică o săptămână în Centrul Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com.

Vrei să afli mai multe detalii? Cere o consultație gratuită chiar acum, accesând platforma GalinaTomas.com. Mai reușești să te înscrii pe ultima sută de metri, până va fi dat startul ediției! Aflați, în video, mai multe detalii de la nutriționista Galina Tomaș și instructorul de sport Aliona Trifan!

Iată cine sunt cei 20 de designeri de la Moldova Fashion Marathon!
Articolul anterior
35 de amenzi aplicate la nunți, cumetrii și zile de naștere, în weekend
Articolul următor
Alte articole interesante