Află ce surprize te așteaptă în cea de-a 5-a ediție a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”

Dacă vrei să îţi schimbi radical aspectul fizic şi să slăbeşti frumos și sănătos, e timpul să acționezi! Pe lângă intenție vei avea nevoie de curaj și perseverență. Calea nu este deloc ușoară, însă merită tot efortul! Acceptă provocarea echipei galinatomas.com și intră pe data de 15 februarie, în cursa de 10 săptămâni de slăbire și remodelare corporală. Vei avea doar de câștigat! Mai ales, că pentru cele mai spectaculoase reușite, fondul de premii anual din cadrul acestei ediții va constitui 2000 de euro.

separator

Și cu toate aceste beneficii, încă nu ești hotărâtă și te întrebi ce presupune totuși competiția? Este un proiect lansat de nutriționista Galina Tomaș și echipa Centrul online de Nutriție si Sport, care se bucură de popularitate și un succes extraordinar printre femeile din diferite colțuri ale globului pământesc, cu 4 ediții în palmares, patru tone de kilograme slăbite și mii de destinate schimbate.

Totodată, la începutul acestei noi curse, va fi organizată și o tombolă cu premii, iar una dintre voi va câștiga un abonamet VIP, care dă posibilitatea să vinzii fiecare kg slăbit cu 7 euro, echivalent cu o săptămînă de slăbire și remodelare corporală din cadrul platformei galinatomas.com.

Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și:

  1. Înregistrează-te gratuit pe galinatomas.com
  2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult)
  3. Alătură-te grupului privat în Facebook unde vom comunica pe parcursul a 10 săptămâni: https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/

Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00 și află cum poți fi chiar tu următoarea câștigătoare! 

După ce a slăbit 30 de kg și-a schimbat viața radical
Articolul anterior
Horoscop pentru următoarele două săptămâni! Vezi ce îți prezic astrele
Articolul următor
Alte articole interesante