Află cum poți beneficia de o lună gratuită în ediția a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kg”!

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt considerate drept magice, Centru Online de Nutriție și Sport a decis să ne ofere mai mult farmec și atenție pentru sănătatea și starea noastră de bine! Investește în sănătatea ta și a familiei tale și bucură-te de o perioadă GRATUITĂ în Centrul Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com!

În ajun de Crăciun și Noul An, Centru Online de Nutriție și Sport îți oferă o PERIOADĂ GRATUITĂ ÎN CABINETUL PERSONAL,  care coincide cu ziua înregistrării în proiect, și până pe data de 7 ianuarie 2021.

În cabinetul personal, pe platforma www.galinatomaș.com, vei găsi toate instrumentele necesare, care te vor ajuta să îți realizezi scopul în pași eficienți și rapizi. Un complex întreg de beneficii: testare nutrițională personalizată, regim alimentar individual, antrenamente online la orice oră, posibilitatea de a vizualiza în timp real evoluția parametrilor corporali!

Vei avea ocazia să beneficiezi de toate aceste opțiuni eficiente și utile, dacă reușești să te înscrii în ediția a 12-a a proiectului ,, Galina Tomaș îți cumpără kilogramele ”!

Centru Online de Nutriție și Sport: ,,Suntem cu adevărat generoși în timpul sărbătorilor! Asta pentru că ne iubim urmăritorii, și le dorim să fie fericiți, prin adoptarea unui stil de viață sănătos! Iată de ce acestea nu sunt toate cadourile oferite în această perioadă! Accesează pagina oficiala din facebook Galina Tomaș pentru a afla mai multe detalii despre celelalte surprize pregătite pentru tine!”

Pentru a te înscrie în ediția a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, activează un abonament de 3 luni și înregistrează-te în ediție apăsând butonul ,,particip în ediție” din cabinetul personal, accesând acest link: https://galinatomas.com/url_zhN4

Alarmant: Moldova a depășit rata de 50% a testelor pozitive de Covid-19
Articolul anterior
De Crăciun poți face o faptă bună: Susține și tu campania „În brațele mamei”!
Articolul următor
Alte articole interesante