Află cum poți beneficia de o lună gratuită în noua ediție a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”

O lună GRATUITĂ în Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com. De astăzi, s-a dat startul înscrierilor în cea de-a VIII-a ediția a proiectului de slăbire “Galina Tomaș îți cumpără kg!”. Dacă ați decis că este cazul să puneți capăt exceselor alimentare, să slăbiți și să îmbrăcați rochia perfectă în seara de Revelion, atunci grăbiți-vă să participați în acest proiect minunat!

separator

Proiectul “Galina Tomaș îți Cumpără Kilogramele” este dedicat:

FEMEILOR care doresc să adopte un stil de viață sănătos. FEMEILOR care sunt gata să-și obțină scopul în remodelarea corporală, astfel fiind mai SĂNĂTOASE, mai FRUMOASE și mai FERICITE. FEMEILOR care vor să aducă SĂNĂTATE în familiile lor. FEMEILOR care doresc să promoveze un stil de viață sănătos.

Ce presupune competiția și cum beneficiați de oferta minunată aflați  în materialul video de mai jos! Echipa Centrului online de Nutriție și Sport galinatomas.com vă așteptă, să adoptați regulile stilului sănătos de viață și să vă remodelați siluetele de acasă, din orice colț al lumii.

  1. Înregistrați-vă gratuit pe galinatomas.com
  2. Alegeți abonamentul (de 3 luni și invitați două prietene care nu au un abonamet activ și care la fel vor procura câte un abonamet de 3 luni)
  3. Alăturați-vă grupului privat în Facebook unde vom comunica pe parcursul a 10 săptămâni: https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/
  4. La final, după îndeplinirea acestor pași, toate trei beneficiați de încă câte o lună de ghidare, antrenamente și meniu personalizat absolut GRATUIT.

Nutriționista Galina Tomaș le mulțumește pentru colaborare companiei Proimobil.md și magazinului vestimentar Cosânzeana!

De Black Friday, ai reduceri online de până la -50% la Moldcell
Articolul anterior
Vine gerul! Temperaturile coboară până la -7 grade Celsius
Articolul următor
Alte articole interesante