Au început înscrierile la cea de-a 12-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kg”!

Astăzi, Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com dă start înscrierilor în ediția a 12-a a  proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

Suntem în ajunul sărbătorilor și Centru Online de Nutriție și Sport oferă o perioadă gratuită în cabinetele personale până pe data de 7 ianuarie 2021. Cu cât mai devreme te vei înregistra în proiect, cu atât mai mare va fi perioada gratuită în cabinetele personale!

În cele zece săptămâni îți vei schimba nu doar aspectul fizic, dar și modul de gândire!

Vei învăța și înțelege că stilul sănătos de viață prelungește viața, și, odată ce faci acest pas  – devii fericită. Tot ce trebuie să faci este să apeși un simplu click! Vei slabi acasă, online, cu ajutorul platformei www.galinatomas.com și desigur datorită echipei profesioniste de ambasadori care sunt acolo pentru tine să te ajute și să te susțină!

Ediția a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”,  începe pe data de 24 decembrie, startul înregistrărilor însă se dă pe 7 decembrie.  În ajunul Crăciunului, toate participantele proiectului înregistrate în ediția a 12-a vor avea ocazia să participe la o TOMBOLĂ, premiul căreia este un Coș de Produse pentru masa de sărbători!

Proiectul online este dedicat femeilor care vor să aducă sănătate pentru sine și familiile lor! În această ediție, veți afla micile secrete despre o remodelare corporală incredibilă, veți integra stilul sănătos de viață și în familiile voastre, iar în PREMIERĂ pentru Centru Online de Nutriție și Sport, veți avea parte de un PROGRAM DE COACHING care are scop dezvoltarea și formarea relației de prietenie cu corpul propriu!

Acum, în ajun de sărbători, iubește-te pe tine, fii tu însuți și tinde către o formă mult mai frumoasă devenind ceea ce îți dorești de fapt să fii!

Pentru a face parte din echipa minunată, cu fete curajoase, va trebui să activezi un abonament de 3 luni în cabinetele personale și să te înregistrezi în ediție apăsând butonul ,,particip în ediție”, accesând acest link https://galinatomas.com/url_CHVs

Află și alte informații utile în video de mai jos!

România prelungește starea de alertă până pe 14 ianuarie 2021
Articolul anterior
Începând de mâine, 8 decembrie, funcționarii publici vor lucra conform unui regim special
Articolul următor