Câștigă 1000$ în schimbul kilogramelor slăbite!

Sâmbătă, 3 februarie a fost dat START-ul înregistrării în primul proiect online de slăbit “NOI ÎȚI CUMPĂRĂM KILOGRAMELE”!  Timp de 10 săptămâni, vei avea posibilitatea să fii ghidată personal de către Galina Tomaș, să scapi de kilogramele nedorite, să-ți creezi deprinderi pentru un stil sănătos de viață și să CÂȘTIGI PREMIUL în valoare de 1000$.

separator

Acum ești la un click distanță de visul tău!

Acționează:

 1. Înregistrează-te gratuit pe https://galinatomas.com/register
 2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult) https://galinatomas.com/page/subscriptions
 3. Alătură-te grupului privat în Facebook unde vom comunica pe parcursul a 10 săptămâni: https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/

IMPORTANT: Dacă ai deja un abonament în Centru Online de Nutriție și Sport – galinatomas.com, îndeplinește doar Pasul 3.

Galina Tomaș: “Ce vei primi în cele 10 săptămâni!

În fiecare săptămână ne vom întâlni de două ori: o ședință va fi dedicată informării despre stilul sănătos de viață, iar a doua ședință va fi dedicată analizei agendelor, corectării acestora și răspunsurilor la întrebările apărute pe parcursul unei săptămâni.

Pe durata întregului proiect vei avea parte de toate instrumentele care le oferă galinatomas.com – Centru Online de Nutriție și Sport: antrenamente, regim alimentar personalizat, agenda zilnica, lista motivaționala, graficul rezultatelor etc.

 • Săptămână 1: va fi dedicată procesului de conștientizare, pentru a înțelege de ce vrei o schimbare și desigur, cum să te folosești de toate instrumentele Centrului Online.
 • Săptămână 2: va fi dedicată celui mai important produs în procesul remodelării corpului și detoxifierii acestuia – APA.
 • Săptămână 3: vom discuta despre Alfabetul Nutriției –  Ce, Când, Cum și în Ce cantitate să mânânci?
 • Săptămână 4: vom discuta amănunțit despre procesul de scindare a țesutului adipos, importanța respirației și a pulsului pe durata antrenamentului.
 • Săptămână 5: vom discută despre perioadele când organismul este predispus spre slăbire și când spre îngrășare, despre metabolism și despre ciclu ovarian menstrual.
 • Săptămână 6: vom învăța cum să detoxifiem organismul.
 • Săptămână 7: vom învăța cum să prioritizezi lucrurile și să îți depășești frustrările.
 • Săptămână 8: vom discuta despre programarea corecta a timpului pentru ați obține scopul mult dorit.
 • Săptămână 9: vom discuta despre stilul sănătos de viață ca strategie de lunga durată și cum să-ți formezi deprinderile necesare în acest sens.
 • Săptămână 10: vom elabora planul pentru următoarele etape – Slăbește. Modelează. Menține.

Proiectul NOI ÎȚI CUMPĂRĂM KILOGRAMELE va începe pe data de 10 februarie 2018. Mai ai timp să te înscrii și să faci parte din prima competiție online de slăbit sănătos.

Eu cred în tine, eu știu că poți!
Galina Tomaș

 

 

O minoră de 12 ani a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Familia cere ajutor!
Articolul anterior
Membrele trupei Spice Girls s-au reunit! Ce urmează?
Articolul următor
Alte articole interesante