Cele 13 kilograme ,,topite” au convins-o că stilul sănătos de viață poate garanta atingerea scopului

Istoria de succes a început drept o provocare pentru Ana Adașan, iar consultația gratuită a fost doar un punct de pornire spre remodelarea corporală. În doar 10 săptămâni, scopul a fost atins, cele 13 kg în plus ,,s-au topit”. Iar pe lângă silueta de vis dobândită prin muncă și voință, protagonista s-a familiarizat cu noi obiceiuri sănătoase în alimentație și exerciții fizice.

,,Am aflat despre această platformă online de pe rețelele de socializare, însă eram foarte sceptică. Aveam impresia că acele fotografii înainte și după sunt photoshop, nu eram încrezută în faptul că se poate”.

Însă, femeia a reușit să-și atingă scopul, demonstrându-și ei însuși că prin adoptarea stilului de viață sănătos ce presupune un regim alimentar, exerciții fizice regulate și o ghidare profesionistă, poți obține într-un timp scurt rezultate frumoase.

Primele acțiuni au fost întreprinse pline de ezitare, iar noua experiență a fost percepută ca o provocare, fapt ce a determinat-o pe Ana Adașan să aplice pentru o consultație gratuită.

,,…nu am avut mari așteptări. Am primit consultația gratuită și pe data de 1 aprilie am intrat în ediția a 13-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”.

Eroina spune ferm: ,,Nu este o dietă, e un stil de viață sănătos. Flămânde nu veți fi. Veți mânca destul de mult și gustos, chiar mai gustos decât într-un restaurant.”

Urmând meniurile zilnice din Cabinetul Personal, compuse din 5 mese ,,kilogramele plecau, kilogramele se topeau…în prima săptămână au fost minus 3 kg. ”

,,Dacă cineva ar spune că ne limităm, eu aș spune NU NE LIMITĂM LA NIMIC, noi încercăm de toate, colorate, foarte gustoase.”

Sportul este un alt component indispensabil al procesului de remodelare corporală. În Cabinetul Personal de pe platforma www.galinatomas.com , Ana Adașan a găsit antrenamente zilnice, care au contribuit la tonifierea musculaturii și sporirea rezistenței.

,,Sunt exerciții care la prima vedere ar părea complicate, dar sunt foarte efective, fără dureri musculare, ceea ce m-a uimit.”

În această cale, orice eroină a proiectului este susținută, motivată și monitorizată de Ambasadori, persoane care trăit experiența, au reușit să își schimbe viața și doresc să te ajute să fii mai sănătoasă și mai iubitoare de sine.

,,Permanent am fost susținută, monitorizată, încurajată zilnic de către Ambasadoarea mea…am reușit timp de 10 săptămâni să topesc 13 kilograme. ”

,,Mă simt sănătoasă, mă simt plină de viață”… ,,Aplicați, nu ezitați, recomand 100 % Centru Online de Nutriție și Sport, dacă doriți o siluetă suplă și o stare de bine interioară”.

Alături de Centru Online de Nutriție și Sport , împreună cu Ambasadorii, mâna dreaptă a ta, îți poți schimba viața!

Accesează link-ul și fă cunoștință cu unul din Ambasadori, pentru că în scurt timp acesta te va contacta.

Noi credem în Tine, Noi știm că Poți!

Copil rănit într-un accident în lanţ la Hânceşti
Articolul anterior
Şi bărbaţii au sufletul sensibil
Articolul următor