Cele 13 kilograme ,,topite” au convins-o că stilul sănătos de viață poate garanta atingerea scopului

Istoria de succes a început drept o provocare pentru Ana Adașan, iar consultația gratuită a fost doar un punct de pornire spre remodelarea corporală. În doar 10 săptămâni, scopul a fost atins, cele 13 kg în plus ,,s-au topit”. Iar pe lângă silueta de vis dobândită prin muncă și voință, protagonista s-a familiarizat cu noi obiceiuri sănătoase în alimentație și exerciții fizice.

,,Am aflat despre această platformă online de pe rețelele de socializare, însă eram foarte sceptică. Aveam impresia că acele fotografii înainte și după sunt photoshop, nu eram încrezută în faptul că se poate”.

Însă, femeia a reușit să-și atingă scopul, demonstrându-și ei însuși că prin adoptarea stilului de viață sănătos ce presupune un regim alimentar, exerciții fizice regulate și o ghidare profesionistă, poți obține într-un timp scurt rezultate frumoase.

Primele acțiuni au fost întreprinse pline de ezitare, iar noua experiență a fost percepută ca o provocare, fapt ce a determinat-o pe Ana Adașan să aplice pentru o consultație gratuită.

,,…nu am avut mari așteptări. Am primit consultația gratuită și pe data de 1 aprilie am intrat în ediția a 13-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”.

Eroina spune ferm: ,,Nu este o dietă, e un stil de viață sănătos. Flămânde nu veți fi. Veți mânca destul de mult și gustos, chiar mai gustos decât într-un restaurant.”

Urmând meniurile zilnice din Cabinetul Personal, compuse din 5 mese ,,kilogramele plecau, kilogramele se topeau…în prima săptămână au fost minus 3 kg. ”

,,Dacă cineva ar spune că ne limităm, eu aș spune NU NE LIMITĂM LA NIMIC, noi încercăm de toate, colorate, foarte gustoase.”

Sportul este un alt component indispensabil al procesului de remodelare corporală. În Cabinetul Personal de pe platforma www.galinatomas.com , Ana Adașan a găsit antrenamente zilnice, care au contribuit la tonifierea musculaturii și sporirea rezistenței.

,,Sunt exerciții care la prima vedere ar părea complicate, dar sunt foarte efective, fără dureri musculare, ceea ce m-a uimit.”

În această cale, orice eroină a proiectului este susținută, motivată și monitorizată de Ambasadori, persoane care trăit experiența, au reușit să își schimbe viața și doresc să te ajute să fii mai sănătoasă și mai iubitoare de sine.

,,Permanent am fost susținută, monitorizată, încurajată zilnic de către Ambasadoarea mea…am reușit timp de 10 săptămâni să topesc 13 kilograme. ”

,,Mă simt sănătoasă, mă simt plină de viață”… ,,Aplicați, nu ezitați, recomand 100 % Centru Online de Nutriție și Sport, dacă doriți o siluetă suplă și o stare de bine interioară”.

Alături de Centru Online de Nutriție și Sport , împreună cu Ambasadorii, mâna dreaptă a ta, îți poți schimba viața!

Accesează link-ul și fă cunoștință cu unul din Ambasadori, pentru că în scurt timp acesta te va contacta.

Noi credem în Tine, Noi știm că Poți!

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

Meniuri și exerciiți GRATUITE la Finala Ediției a 16-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!”

Sărbătorește Finala ediției a 16-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport! Fii alături de noi în Live-ul GRATUIT, pe data de 18.08.2022, ora 20:00, pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo ca să celebrăm sănătatea.

,,Suntem bucuroși că vom serba împreună cu abonații noștri mult așteptata finală.” , afirmă echipa Centrului Online de Nutriție și Sport.  
Și deoarece e sărbătoare, iar orice sărbătoare înseamnă cadouri, am pregătit 10 meniuri GRATUITE și 5 exerciții GRATUITE ce te ajută să slăbești.

Apasă pe link și află mai multe detalii despre cel mai SĂNĂTOS eveniment.

Nici nu am simțit cum au trecut 12 săptămâni, însă rezultatele sunt uimitoare, vino la FINALĂ și cunoaște istoriile de succes care vor vorbi larg despre cum este să adopți stilul sănătos de viață și să spui DA sănătății.

Să vedem ce am obținut pe parcursul a 24 ani dedicați sănătății:
– Suntem o comunitate extinsă în peste 83 de țări,
– Experiență în domeniul frumuseții și sănătății de pe 24 de ani,
– Am interacționat cu 50 000 de abonați a comunității,
– Împreună ne-a reușit să ardem 28 000 de kg!
Doar în această ediție au participat aproape 1000 de familii, dar tot în acest timp, zi de zi cu ajutorul echipei de ambasadori și specialiști în domeniu am adus sănătatea în casele oamenilor din toate colțurile lumii.

Vrei și tu o schimbare în viață? Să aduci sănătate în viața familiei tale? Atunci accesează link-ul și cere o consultație gratuită, iar un ambasador te va contacta.

Copil rănit într-un accident în lanţ la Hânceşti
Articolul anterior
Şi bărbaţii au sufletul sensibil
Articolul următor