Cheia succesului este să ,,nu așteptați ziua de mâine” de aici a pornit remodelarea corporală a Doinei Donos, care a slăbit cu 42 de kg

O consultație gratuită în CENTRU ONLINE DE NUTRIȚIE ȘI SPORT îți poate schimba viața la 180 de grade. Iar eroina noastră de astăzi nu este o excepție, Donos Doina, femeia care a reușit să ardă 42 de kilograme, adoptând modul sănătos de viață, ceea ce presupune o alimentație corectă și efort fizic regulat.

,,Am aflat despre proiect de la o cunoscută și nu am stat mult pe gânduri. Am cerut o consultație gratuită și imediat am fost contactată de minunata ambasadoare, Iuliana Anghel.”

Istoria protagonistei a început la sfârșitul lunii decembrie 2020 cu 104 kilograme. Acest surplus de greutate îi provoca majore probleme de sănătate, precum durerile de spate, de picioare și tensiune arterială.

,,Cu ambiție și disciplină multă am ajuns în luna mai, cântărind 62 de kilograme. Fapt pentru care sunt foarte mândră!”

Un rol important în remodelarea corporală a jucat alimentația corectă. Iar sursa de inspirație pentru meniurile zilnice este Cabinetul Personal unde găsiți cele mai sănătoase și totodată delicioase bucate menite să contribuie la pierderea kilogramelor. Drept exemplu este eroina noastră, care nu doar prepara, dar și fotografia bucatele pentru a se împarte cu experiența sa cu ambasadoarea sa Iuliana Anghel.

,,Mulțumesc ambasadoarei pentru ghidare, încurajare și pentru susținere…Am învățat cum să combin alimentele și cum să mă hidratez corect”.

În CENTRU ONLINE DE NUTRIȚIE ȘI SPORT nu doar se pierd kilogramele, dar și se învață, are loc o schimbare radicală, începând cu aspectul fizic și până la starea emoțională datorită cunoștințelor obținute, motivației constante primite de la întreaga comunitate, crescând dragostea de sine.

,,Mesajul meu către voi, fetelor, este să nu stați pe gânduri, nu așteptați ziua de mâine, cereți chiar astăzi o consultație gratuită și veți obține silueta mult dorită!”

Acționează acum, pentru că momentul potrivit poate fi oricând. Cere o consultație gratuită, iar unul din Ambasadori te va contacta, accesează link-ul

style=”width:450px; height:750px;”;

Accident grav la Orhei
Articolul anterior
Detalii dramatice despre operațiunea de salvare a turiștilor din Munții Făgăraș
Articolul următor