Cristina a reușit să slăbească 17 kg în cea de-a 9-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’!

Proiectul de slăbit sănătos ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’ a devenit o cale de început pentru toate femeile care s-au decis pentru o schimbare radicală și adoptarea unui stil de viață prietenos sănătății și frumuseții. Cristina Sîrbu este una din protagonistele celei de-a 9-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” ce i-a oferit oportunitatea de a slăbi 17 kg, cu ajutorul platformei www.galinatomas.com.

separator

Cristina a avut mereu o greutate corporală acceptabilă. Totuși, problema a devenit îngrijorătoare după nașterea primului copil: în cele nouă luni de sarcină și opt luni post-partum, kilogramele s-au adunat vizibil, însă tânăra mămică nicidecum nu renunța la dorința de a scăpa de surplusul acestora.

Nu a fost ușor, dar a reușit! Experiența minunată a început odată cu accesarea platformei www.galinatomas.com.

Tânăra mămică este un adevărat exemplu pentru toate femeile ce își doresc o schimbare, însă nu au curajul să facă acest pas! Cristina este stabilită în Cehia, ea se declară extrem de fericită și împărtășește povestea sa:

,,În luna martie, fiind în căutarea unui remediu pentru a scăpa de kilogramele în plus care s-au adăugat în urma problemelor de sănătate și a sarcinii, am dat de Centrul Online de Nutriție și Sport, galinatomas.com. Am apăsat butonul ,,O consultație gratuită” și așa a început marea mea schimbare.

Sincer vă spun, mi-a fost foarte frică, pentru că bebelușul meu avea 8 luni și alăptam. Îmi era frică că nu voi reuși. Acum, datorită alimentației corecte și a sportului, am minus 17 kg! Sunt foarte mândră!”, mărturisește tânăra mămică care, în aproape 3 luni, a scăpat de povara kilogramelor în plus.

,,Sunt o mămică fericită, mă simt mai ușoară, mai frumoasă și mult mai sănătoasă. Întreaga experiență a meritat. Acum, pentru mine, shoppingul a devenit o plăcere, pot să îmbrac toate rochiile la care visam”, mai spune ea.

Cristina vorbește despre experiența ei, mulțumește echipei Unica Sport, Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com și, desigur, ambasadoarei centrului, Oxana Bîrcă, care i-a fost alături mereu, a motivat-o pe tot parcursul procesului, oferindu-i o mulțime de sfaturi utile și eficiente pentru slăbit. Vezi video!

Îți dorești și tu o schimbare?

Înscrierile în cea de a 10-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’ deja au început! Grăbește-te să te înscrii pentru a beneficia de o perioadă gratuită cât mai lungă!

Accesează platforma www.galinatomas.com și activează un abonament cu valabilitate de minim 3 luni (ediția durează 10 săptămâni).

Bifează ,,Particip în ediție” în cabinetul personal, iar la final ai ocazia chiar să-ți vinzi kilogramele slăbite – 1 kg fiind echivalent cu 7 euro în Centru Online de Nutriție și Sport!

Timp de 10 săptămâni, slăbești online chiar de acasă, înconjurată virtual de cea mai minunată comunitate de femei care au conștientizat beneficiile stilului sănătos de viață!

Accesând platforma www.galinatomas.com, ai parte zilnic de:

meniu alimentar personalizat

antrenamente online la orice oră (tu alegi ora din timpul zilei care îți convine organizând eficient programul tău)

ghidarea din partea ambasadorului Centrului Online de Nutriție și Sport

seminare săptămânale cu nutriționista și Doctorul în Științe medicale Galina Tomaș

o mulțime de sfaturi sănătoase, consultații și instrumente eficiente care te ajută să îți obții scopul! Baftă!

Patru miniștri și un vicepremier au intrat în izolare și vor fi testați pentru Coronavirus
Articolul anterior
Protest la Chișinău. Transportatorii internaționali de pasageri cer reluarea curselor
Articolul următor
Alte articole interesante