Cu 5 mese pe zi, au reușit să ardă toate kilogramele în plus, află cum o poți face și tu!

Probabil ai auzit că ar trebui să mănânci 5 mese pe zi, fie pentru că te ajută să slăbești, fie pentru că îți accelerează metabolismul, fie pentru că trebuie să mănânci la fiecare trei ore, astfel încât să nu-ți fie foame. Dar sunt aceste lucruri adevărate sau nu? Îți vom răspundela toate întrebările despre remodelarea corporală sănătoasă, astăzi la ora 20:00 pe pagina oficiala de facebook Galina Tomas.

Peste 100 kg slăbite cu Centru Online de Nutriție și Sport cu ajutorul ambasadorului Veronica Popovici , aceasta este istoria celor 4 femei curajoase ce își vor povesti istoria astăzi în cadrul Live-ului de la ora 20:00.

  1. Emilia Braghiș -40 kg

Silvia Arhip -31 kg

Cristina Nistor 17,5 kg

Valentina Vascan -13 kg

Fii alături de noi astăzi și te vei convinge singur că e posibil să obții orice scop mai ales cu ajutorul platformei www.galinatomas.com! Dacă ești gata de o schimbare accesează platforma si cere o consultatie gratuită, iar unul din ambasadorii noștri te va contacta!

Prognoza meteo: cum va fi vremea până la sfârșitul lunii martie
Articolul anterior
Studiu: Persoanele de peste 65 de ani prezintă un risc mai mare de reinfectare cu coronavirus, comparativ cu persoanele tinere
Articolul următor