Cum a reușit Dragostin Păduraru să slăbească 35 kg în doar 50 de zile

Dragostin Păduraru este un nume cunoscut în lumea showbiz-ului de acasă. După o carieră propice în diferite colțuri ale lumii, călătorii și joburi pe care le-a practicat în SUA, China, Dubai și Bruxelles, Dragostin s-a stabilit în Chișinău, devenind unul dintre cei mai cunoscuți DJ și prezentatori de radio din țara noastră. Stilul nonconformist, franchețea ce-l caracterizează, experiența acumulată în afară, profesionalismul i-au creat o punte fermă cu publicul de dincolo de pupitrul microfonului, iar abilitățile de manager i-au permis să își deschidă și o afacere pe care o gestionează cu succes.

separator

Dragostin Păduraru, sau Draggy Smile, așa cum este cunoscut de toată lumea după numele de scenă, a oferit un interviu de suflet nutriționistei Galina Tomaș. Așa am aflat că, pe lângă activitatea profesională și afaceri, Dragostin își face mereu timp și pentru stilul sănătos de viață. Acesta practică sportul în mod regulat, fiind conștient că mișcarea îl ajută să se mențină în formă, conferindu-i o bună doză de energie și sănătate.

Totuși, lucrurile nu au fost mereu atât de roz. Puțini știu că Dragostin, având în prezent o condiție fizică de apreciat, a cântărit cândva 140 de kg, la o înălțime de 1,87 m. Cu multă ambiție și perseverență, aceasta a reușit să dea jos 35 de kg în doar 50 de zile.

Cum a reușit Dragostin Păduraru să scape de kilogramele în plus, ce face pentru a-și menține greutatea, dar și ce planuri și proiecte de viitor are, aflați din interviul acordat nutriționistei Galina Tomaș!

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

După caniculă, vin ploile cu descărcări electrice
Articolul anterior
”Sandra Prestige” cu fistic, un desert recomandat de nutriționiști!
Articolul următor