Cum să slăbești sănătos și frumos! Mariana Ciolac a dat jos 18 kg cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com

Încă o învingătoare în lupta cu kilogramele în exces. Vorbim de Mariana Ciolac care a slăbit 18 kg sănătos cu ajutorul platformei online galinatomas.com. Acum, se poate lăuda cu o siluetă de invidiat și o sănătate de fier. Însă, cu un an în urmă cântărea 70 de kg, avea probleme de sănătate, chiar dacă de profesie este medic.

separator

Ca și multe alte femei dornice să slăbească, Mariana ne-a dezvăluit că a început lupta cu kg în exces chiar de la lansarea Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com, de atunci a respectat cu strictețe programul impus de specialişti, a făcut sport și desigur a reușit să slăbească până la 52 de kg.

„De profesie sunt pediatru la spitalul din Cahul. Sunt căsătorită de patru ani, însă nu am copii, fapt care de multe îmi provoca chiar o stare de depresie. Cred că, acesta a și fost imboldul de a schimba ceva în viața mea. Din cauza unor probleme de sănătate am fost nevoită să urmez un tratament hormonal, care îmi creștea pofta nebună de mâncare și creșterea masei corporale. Acum, chiar dacă mai urmez tratamentul cu hormoni, reușesc să mă mențin în formă datorită ajutorului acordat de specialiștii online galinatomas.com. Ei m-au învățat regulile stilului sănătos de viață și le mulțumesc pe această cale. Sper că în curând am să am și eu parte de cea mai mare fericire din viața unei femei – un copilaș.”

Așa, arăta Mariana când avea 70 de kg!Așa, arată acum la 52 de kg! Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face până în data de 09.12.2018. Decizia fost luată deoarece numărul de solicitări este mare și multe femei și-au arătat dorința de a-și schimba stilul de viață și a începe o perioadă nouă în viața lor. Poți fi și tu mai sănătoasă, mai suplă și mai feminină dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele învață metoda de slăbire adaptată la tipul lor de siluetă și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții.Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Grăsimea de pe abdomen ne face vulnerabili în fața infecțiilor. Explicațiile specialiștilor

De ce grăsimea de pe abdomen ne face vulnerabili în fața infecțiilor? Dar și în fața bolilor cardiovasculare ori diabet? Grăsimea de pe abdomen este ,,scăldată” de macrofage, celule inflamatorii care declanșează inflamația cronică, informează medicii.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen? Mihaela Bilic, 7 reguli de aur: Suntem  tot mai sedentari, așa că trebuie să…

„Celulele inflamatorii, numite macrofage, sunt în permanență activate, indiferent că există sau nu un agresor, aceste celule inflamatorii secretă tot timpul substanțe numite cytokine, care intrețin o stare de inflamație non-stop, ca o stare permanent de luptă, organismul nu se poate relaxa”, dezvăluie Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc, Facultatea de Biologie, București.

„O stare de permeabilitate crescută, adică la porțile de intrare toate ușile sunt descuiate ca soldații să se poată deplasa repede dintr-o încăpere la alta și să detecteze agentul agressor. E foarte bine într-o inflamție acută. Dar dacă tot timpul aceste uși stau deschise vor apărea niște oportuniști, care vor profita de aceste uși și vor pătrunde în organism.”

Ușile… deschise tot timpul înseamnă că apar infecții severe. Tot așa încep bolile inflamatorii sistemice- ateroscleroza ori diabetul.

Exact asta se întâmplă și în organism, dacă un proces este intens, este epuizată capacitatea organismului de a fi atent, alert, la ceilalți stimuli, pentru că în permanență vin stimuli la care trebuie să răspundă, iar el e obosit.”

Reacție slabă la stimulii din mediu înseamnă, de fapt, grăsime abdominală, plină cu celulelele imunitare – macrofage.

Prima linie de apărare imunitară e formată din bacteriile bune, alături de care trăim. În plămâni, găsim și cili, care elimină fizic agresorii. Dar și mucus. Iar celulele de suprafață din organism se schimbă, lunar, și elimină astfel și agenții nocivi.

A doua linie de apărare imunitară înseamnă celulele inflamatorii. Le găsim în cea mai folosită analiză de sânge, numită hemoleucogramă. Celulele inflamatorii se numesc neutrofile, bazofile, euzinofile, macrophage.

„O hemoleucogramă arată fie creșterea, fie scădera numărului acestor celule inflamatorii în sânge, și ea spune sunt soldați specializați în diferite etape ale apărării.”

Cum ajutăm soldații organismului uman? Abdomenul are grăsime? Nu o problemă estetică. Cu una a sistemului imunitar. Scăzând grăsimea, veniți în ajutorul propriei armate de apărare, susține medicul.

sursa: www.protv.ro

Muzica ne ajută să uităm de foame și să dăm jos kilogramele în plus

Muzica ne ajută să uităm de foame, de durere sau de tristețe, devenim mai puternici și mai inteligenți. Nutriționistul Mihaela Bilic ne îndeamnă să găsim stilul care ni se potrivește, să ascultăm pe repeat și cu volumul dat tare și vom vedea că nu mai avem nevoie de mâncare!

Muzica ne face să uităm de foame și de dureri FOTO Shutterstock

Pe pagina sa de socializare, medicul a explicat cum funcționează lucrurile și de ce este important să ascultăm tot mai des melodiile preferate. Oamenii de știință au hotărât că muzica este o necesitate biologică, un element de bază pentru sinteza de dopamină, alături de alte elemente vitale pentru supraviețuire, adică mâncare și sex. Dopamina este substanța care stimulează sistemul de recompensă și ne face să ne simțim bine, satisfăcuți, fericiți.

„Ultimele cercetări în materie de neuroștiințe au arătat că muzica este un antidot pentru stres, durere, pierderile de memorie, dependențe și depresie. În fiecare etapă a vieții noastre, de la embrionul din burta mamei până la bunicii care suferă de Alzheimer, ne putem echilibra creierul cu ajutorul muzicii. Mecanismul de recompensă este metoda prin care natura ne face să repetăm instinctiv activitățile care ne fac plăcere. De exemplu se întâmplă adesea să mâncăm de plăcere, chiar dacă nu ne este foame, pentru că mâncarea activează circuitul de recompensă. Se pare că și muzica funcționează la fel, face legătura între ariile cerebrale cognitive și zonele biologice care țin de supraviețuire”, explică medicul.  

Mecanismul, spune Mihaela Bilic, este unul foarte simplu: devenim fericiți atunci când intrăm într-o transă muzicală.

„Creierul percepe muzica ca pe o mâncare bună, devenim fericiți și chiar euforici atunci când intram într-o transă muzicală. Prin intermediul dopaminei muzica acționează ca un drog, cu ajutorul ei putem uita de foame, de durere sau de tristețe, devenim mai puternici și mai inteligenți.

Începând cu anul 2007 în competițiile sportive le-a fost interzis participanților să asculte muzică în căști. S-a constatat că putem obține un efect de dopaj și performanțe sportive superioare când ascultăm o piesă muzicală la volum și intensitate mare. Muzica ne ajută să ne depășim limitele: mai repede, mai mult, mai tare!

În timpul efortului fizic descărcarea de dopamină indusă de muzică reduce cu 50% senzația de oboseală și scade sinteza de cortizol (hormon de stres). După sport, aceeași dopamină permite o oxigenare eficientă și refacerea rapidă a organismului”, arată specialistul.

Element terapeutic în tratarea dependențelor de orice fel

De asemenea, arată dr.Bilic, muzica este un element terapeutic când vine vorba de tratarea dependențelor de orice fel, de la droguri la alcool. Are efect benefic și în tulburările de comportament alimentar, iar crizele de bulimie sunt mai rare atunci când ne folosim de muzică ca să obținem o stare de bine.

„Ritmul și armonia muzici neutralizează stresul, frustrarea, încordarea și impulsivitatea. Muzica reduce anxietatea și gândurile negative, îmbunătățește sănătatea mintală.

Știați că muzica face inima să vibreze? Sistemul auditiv este conectat cu sistemul limbic, responsabil de reacțiile emoționale. Nu întâmplător ni se face pielea de găină atunci când ascultăm o melodie care ne emoționează profund. Cu muzică totul devine mai ușor, mai plăcut.

Nu rămâne decât să găsiți stilul muzical care vi se potrivește, care vă dă bună dispoziție și va face să zâmbiți. Apoi ascultați pe repeat și cu volumul dat tare, veți vedea că nu mai aveți nevoie de mâncare!”, spune nutriționistul.

sursa: www.adevarul.ro

Cum se menține în formă Andreea Esca. Prezentatoarea i-a uimit pe admiratorii ei

Andreea Esca are o colaborare cu PRO TV timp de peste două decenii. Deși pare neschimbată, acest lucru este cu siguranță rezultatul unui efort susținut și a muncii depuse în spatele aparențelor sale fizice impresionante.

Cât timp mai vrea Andreea Esca să stea la pupitrul ştirilor de la Pro TV:  „Locul e liber pentru orice candidat” EXCLUSIV - Ego.ro

Andreea Esca a împărtășit mai multe fotografii pe contul său de socializare, dovedind că se află într-o formă fizică de invidiat. Vedeta face și exerciții destul de complexe la sală, care pentru unii ar putea părea chiar foarte dificile. Fanii ei de pe Instagram au fost cu siguranță impresionați și chiar și Alexia Eram încearcă să țină pasul, dar se pare că mama sa este mult mai avansată în acest domeniu.

„Greu la deal, dar nu mă las! „Nu te lăsa ca un câine la doi câini!” Nu mai știu de unde știu vorba asta”, a fost mesajul transmis de vedeta tv.

sursa: Instagram

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andreea Esca știe că unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba despre siluetă este sportul, motiv pentru care nu sare peste antrenamente. Deși a susținut că nu are poate cel mai sănătos stil de viață în general, vedeta a precizat că face mereu sport, orice s-ar întâmpla. Ba mai mult, prezentatoarea TV nu are nici vicii care să îi dezechilibreze rutina.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea! Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a povestit Andreea Esca, transmite PRO TV.

Subiectul zilei: Andreea Esca şi slăbirea

Carla’s Dreams a lansat piesa ,,Luna”. Vezi videoclipul
Articolul anterior
Iată cum să scapi de gripă rapid, eficient și natural!
Articolul următor