Cum să slăbești sănătos și frumos! Mariana Ciolac a dat jos 18 kg cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com

Încă o învingătoare în lupta cu kilogramele în exces. Vorbim de Mariana Ciolac care a slăbit 18 kg sănătos cu ajutorul platformei online galinatomas.com. Acum, se poate lăuda cu o siluetă de invidiat și o sănătate de fier. Însă, cu un an în urmă cântărea 70 de kg, avea probleme de sănătate, chiar dacă de profesie este medic.

separator

Ca și multe alte femei dornice să slăbească, Mariana ne-a dezvăluit că a început lupta cu kg în exces chiar de la lansarea Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com, de atunci a respectat cu strictețe programul impus de specialişti, a făcut sport și desigur a reușit să slăbească până la 52 de kg.

„De profesie sunt pediatru la spitalul din Cahul. Sunt căsătorită de patru ani, însă nu am copii, fapt care de multe îmi provoca chiar o stare de depresie. Cred că, acesta a și fost imboldul de a schimba ceva în viața mea. Din cauza unor probleme de sănătate am fost nevoită să urmez un tratament hormonal, care îmi creștea pofta nebună de mâncare și creșterea masei corporale. Acum, chiar dacă mai urmez tratamentul cu hormoni, reușesc să mă mențin în formă datorită ajutorului acordat de specialiștii online galinatomas.com. Ei m-au învățat regulile stilului sănătos de viață și le mulțumesc pe această cale. Sper că în curând am să am și eu parte de cea mai mare fericire din viața unei femei – un copilaș.”

Așa, arăta Mariana când avea 70 de kg!Așa, arată acum la 52 de kg! Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face până în data de 09.12.2018. Decizia fost luată deoarece numărul de solicitări este mare și multe femei și-au arătat dorința de a-și schimba stilul de viață și a începe o perioadă nouă în viața lor. Poți fi și tu mai sănătoasă, mai suplă și mai feminină dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele învață metoda de slăbire adaptată la tipul lor de siluetă și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții.Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Carla’s Dreams a lansat piesa ,,Luna”. Vezi videoclipul
Articolul anterior
Iată cum să scapi de gripă rapid, eficient și natural!
Articolul următor
Alte articole interesante