Interpreta se subțiază pe zi ce trece. Ca să fie sexy în noul videoclip a fost nevoită să slăbească. Iar aceste două licori au ajutat-o să scadă în cm. Le-a găsit pe la prietene şi le-a testat. Aşa că sigur dau rezultate în timp record.

Interpreta se subțiază pe zi ce trece. Ca să fie sexy în noul videoclip a fost nevoită să slăbească. Iar aceste două licori au ajutat-o să scadă în cm. Le-a găsit pe la prietene şi le-a testat. Aşa că sigur dau rezultate în timp record.
Paté-ul de sardine poate fi un aperitiv ideal pentru orice masă. Rețeta este extrem de rapidă, se face în 5 minute.
Ingrediente:
Preparare:
Salata cu ton și ouă fierte este masa ideală pentru orice moment al zilei. Este un preparat ușor pentru stomac, indicat pentru siluetă şi mai mult decât uşor de făcut. Îți spunem rețeta simplă pentru cea mai bună salată cu ton și ouă fierte. O masă gustoasă și completă, gata în numai 20 de minute.
1. Peştele se scoate din conservă şi se lasă la scurs într-o strecurătoare. Între timp, se spală și se curăță salata verde. Ceapa, castravetele şi ardeii se curăţă, se spală şi se taie rondele.
2. Pentru ca salata cu ton și ouă fierte să fie cât mai gustoasă, avem nevoie de sos. Pentru sos, se amestecă oţetul cu uleiul şi vinul, până se obține o pastă omogenă. Se condimentează apoi după gust cu sare, piper şi zahăr şi se aromează cu busuioc. După ce ouăle au fiert, se curăţă şi se taie în sferturi.
3. Acum începem ornarea salatei cu ton. Într-un bol potrivit de mare se pun mai întâi frunzele de salată verde, apoi ceapa, ardeiul gras şi castravetele. Se stropește totul cu sosul pregătit şi se amestecă uşor. Se adaugă peştele, ouăle, măslinele şi brânza, apoi se poate servi.
unica.ro
Fasole verde la tigaie, o rețetă sănătoasă, extrem de gustoasă și ușor de făcut acasă. Fie că o consideri o mâncărică rapidă de post sau o garnitură sănătoasă pentru friptură, cu siguranță faci alegerea ideală! Citește rețeta pas cu pas pentru fasole verde la tigaie!
Mod de preparare:
Așadar, fasolea verde se taie în bucăţi de 2-3 cm şi se opăreşte un pic în apă cu sare. Se dă sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Ceapa se toacă mărunt şi se aruncă în tigaia cu ulei încins, amestecând continuu.
Când devine transparentă, se adaugă în tigaie fasolea şi jumătate din cantitatea de roşii. Se lasă 5 minute pe foc, până se sting roşiile.
Se adaugă şi restul de roşii, verdeaţa şi usturoiul şi se lasă sub capac până când fasolea e fiartă. Se mai prăjeşte fără capac încă un minut şi se serveşte fierbinte.
Fasolea verde poate fi garnitura ideală pentru un fel principa de mâncare ori poate fi consumată simplă, la masa de seară. Gustul este delicios, iar beneficiile consumului de fasole verde nu vor întârzia să apară!