Exclusiv! Interviu cu faimosul expert în dezvoltarea personală Itzhak Pintosevich

Cunoscutul expert în dezvoltarea personală, unul dintre cei mai buni business-traineri din lume, expertul în motivare Itzhak Pintosevich, a susținut astăzi un excelent seminar la Chișinău organizat la inițiativa KMB Клуб. Trainingul “Vinde! Vânzări pentru toţi” a adunat specialiști și oameni interesați de dezvoltarea personală, promovarea afacerilor, tehnici structurate şi modele noi de vânzări care te ajută să devii un om de succes în activitatea ta, dar și în viața personală.

separator

Nutriționista Galina Tomaș a participat la trainingul organizat de KMB și susținut de Itzhak Pintosevich, la Chișinau. Puțini știu că, în trecut, Itzhak Pintosevich a fost sportiv de performanţă şi antrenor. Prin urmare, sportul, voința și dezvoltarea personală fac o bună echipă împreună!

Voința, curajul, ambiția, puterea de a lua o decizie și a-ți transforma scopul într-un rezultat garantat și un vis împlinit – sunt aspecte importante din activitatea de zi cu zi ale medicului nutriționist Galina Tomaș, care ajută și motivează mii de femei să devină frumoase și sănătoase, prin adoptarea unui stil sănătos de viață și a unei alimentații corecte. De multe ori, schimbarea obiceiurilor și renunțarea la kilogramele în plus presupune sacrificiu și efort. Nu e ușor!

Nutriționista Galina Tomaș i-a luat un interviu faimosului expert în dezvoltare personală Itzhak Pintosevich. Expertul a oferit sfaturi utile, în special pentru femeile care nu renunță la visul lor, dar și pentru toți cei care sunt pe cale să adopte un stil sănătos de viață, dar care încă nu au găsit suficientă motivație pentru a o face.

Cum să îți pui un scop, cum să mergi sigur spre rezultatele scontate și să ai succes, cum să îți dezvolți și să îți antrenezi voința, află din interviul Galinei Tomaș cu Itzhak Pintosevich:

Iată câteva sfaturi utile oferite de către expertul Itzhak Pintosevich:

1. Fiecare ar trebui să învețe să facă ceea ce este util pentru el, în detrimentul a ,,ceea ce poftește”. Din păcate, așa e natura, toate obiceiurile corecte sunt mai greu de aplicat. E ușor să stai pe canapea și să îți alinți poftele, dar e greu să faci sport în mod regulat, să bei suficientă apă în fiecare zi etc., și asta pentru că obiceiurile corecte, în mare parte, aduc plăcere doar în etapa următoare, atunci când simți și ,,palpezi” rezultatele spre care tinzi. De aceea, este important să găsești suficientă motivație pentru a face primul pas.

3. E greu să bei multă apă, dar e ușor să bei o înghițitură, e greu să reziști la antrenamente intensive, dar e ușor să faci un exercițiu. Prin urmare, în orice efort, propune-ți scopuri mici. Începe cu doze mici, dar constante! La un moment dat, vei observa cât de ușor și cât de multă motivație ai, pentru a realiza lucrurile mari, care odată îți păreau imposibil de atins!

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

Meniuri și exerciiți GRATUITE la Finala Ediției a 16-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!”

Sărbătorește Finala ediției a 16-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport! Fii alături de noi în Live-ul GRATUIT, pe data de 18.08.2022, ora 20:00, pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo ca să celebrăm sănătatea.

,,Suntem bucuroși că vom serba împreună cu abonații noștri mult așteptata finală.” , afirmă echipa Centrului Online de Nutriție și Sport.  
Și deoarece e sărbătoare, iar orice sărbătoare înseamnă cadouri, am pregătit 10 meniuri GRATUITE și 5 exerciții GRATUITE ce te ajută să slăbești.

Apasă pe link și află mai multe detalii despre cel mai SĂNĂTOS eveniment.

Nici nu am simțit cum au trecut 12 săptămâni, însă rezultatele sunt uimitoare, vino la FINALĂ și cunoaște istoriile de succes care vor vorbi larg despre cum este să adopți stilul sănătos de viață și să spui DA sănătății.

Să vedem ce am obținut pe parcursul a 24 ani dedicați sănătății:
– Suntem o comunitate extinsă în peste 83 de țări,
– Experiență în domeniul frumuseții și sănătății de pe 24 de ani,
– Am interacționat cu 50 000 de abonați a comunității,
– Împreună ne-a reușit să ardem 28 000 de kg!
Doar în această ediție au participat aproape 1000 de familii, dar tot în acest timp, zi de zi cu ajutorul echipei de ambasadori și specialiști în domeniu am adus sănătatea în casele oamenilor din toate colțurile lumii.

Vrei și tu o schimbare în viață? Să aduci sănătate în viața familiei tale? Atunci accesează link-ul și cere o consultație gratuită, iar un ambasador te va contacta.

Ieri cu kg în plus, astăzi ambasadoarea stilului sănătos de viață! Ecaterina Bordan a slăbit 16 kg cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com
Articolul anterior
Un polițist de patrulare a fost găsit împușcat, pe o stradă din Capitală
Articolul următor