Exclusiv! Interviu cu faimosul expert în dezvoltarea personală Itzhak Pintosevich

Cunoscutul expert în dezvoltarea personală, unul dintre cei mai buni business-traineri din lume, expertul în motivare Itzhak Pintosevich, a susținut astăzi un excelent seminar la Chișinău organizat la inițiativa KMB Клуб. Trainingul “Vinde! Vânzări pentru toţi” a adunat specialiști și oameni interesați de dezvoltarea personală, promovarea afacerilor, tehnici structurate şi modele noi de vânzări care te ajută să devii un om de succes în activitatea ta, dar și în viața personală.

separator

Nutriționista Galina Tomaș a participat la trainingul organizat de KMB și susținut de Itzhak Pintosevich, la Chișinau. Puțini știu că, în trecut, Itzhak Pintosevich a fost sportiv de performanţă şi antrenor. Prin urmare, sportul, voința și dezvoltarea personală fac o bună echipă împreună!

Voința, curajul, ambiția, puterea de a lua o decizie și a-ți transforma scopul într-un rezultat garantat și un vis împlinit – sunt aspecte importante din activitatea de zi cu zi ale medicului nutriționist Galina Tomaș, care ajută și motivează mii de femei să devină frumoase și sănătoase, prin adoptarea unui stil sănătos de viață și a unei alimentații corecte. De multe ori, schimbarea obiceiurilor și renunțarea la kilogramele în plus presupune sacrificiu și efort. Nu e ușor!

Nutriționista Galina Tomaș i-a luat un interviu faimosului expert în dezvoltare personală Itzhak Pintosevich. Expertul a oferit sfaturi utile, în special pentru femeile care nu renunță la visul lor, dar și pentru toți cei care sunt pe cale să adopte un stil sănătos de viață, dar care încă nu au găsit suficientă motivație pentru a o face.

Cum să îți pui un scop, cum să mergi sigur spre rezultatele scontate și să ai succes, cum să îți dezvolți și să îți antrenezi voința, află din interviul Galinei Tomaș cu Itzhak Pintosevich:

Iată câteva sfaturi utile oferite de către expertul Itzhak Pintosevich:

1. Fiecare ar trebui să învețe să facă ceea ce este util pentru el, în detrimentul a ,,ceea ce poftește”. Din păcate, așa e natura, toate obiceiurile corecte sunt mai greu de aplicat. E ușor să stai pe canapea și să îți alinți poftele, dar e greu să faci sport în mod regulat, să bei suficientă apă în fiecare zi etc., și asta pentru că obiceiurile corecte, în mare parte, aduc plăcere doar în etapa următoare, atunci când simți și ,,palpezi” rezultatele spre care tinzi. De aceea, este important să găsești suficientă motivație pentru a face primul pas.

3. E greu să bei multă apă, dar e ușor să bei o înghițitură, e greu să reziști la antrenamente intensive, dar e ușor să faci un exercițiu. Prin urmare, în orice efort, propune-ți scopuri mici. Începe cu doze mici, dar constante! La un moment dat, vei observa cât de ușor și cât de multă motivație ai, pentru a realiza lucrurile mari, care odată îți păreau imposibil de atins!

Ieri cu kg în plus, astăzi ambasadoarea stilului sănătos de viață! Ecaterina Bordan a slăbit 16 kg cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com
Articolul anterior
Un polițist de patrulare a fost găsit împușcat, pe o stradă din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante