,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” – s-a dat startul pentru cea de-a X-a ediție aniversară specială a proiectului! Vezi ce surprize te așteaptă!

Centrul Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com a dat startul celui mai așteptat și minunat proiect ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a X-a. Da! Ați înțeles bine, este vorba despre o ediție aniversară specială – cea de-a zecea ediție a proiectului care reunește în același gând și scop marea comunitate a femeilor care își doresc să fie frumoase, sănătoase și să adopte un stil sănătos de viață.

separator

Timp de 10 săptămâni vei avea ocazia să slăbești sănătos de acasă, online, și să obții silueta mult dorită, urmând sfaturi de slăbit adaptate tipului tău constituțional, regim alimentar personalizat și antrenamente eficiente după metoda Unica, ghidarea ambasadorilor, seminare online.

,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” este unicul proiect în care poți slăbi sănătos, iar la final îți poți vinde kilogramele slăbite!

În această ediție aniversară a proiectului, te așteaptă surprize și cadouri! Activează un abonament cu valabilitate de 3 luni pe www.galinatomas.com și obține o perioadă gratuită, oferită în dar ție, din data de 15 mai până pe data de 11 iunie!

Grăbește-te să îți îndeplinești cel mai frumos vis alături de echipa proiectului online ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Slăbește, remodelează-ți silueta și menține-ți greutatea pe termen lung!

Tot ce trebuie să faci:

Accesează platforma www.galinatomas.com 

Activează un abonament cu valabilitate de minim 3 luni

Apasă butonul ,,Particip în ediție’’ în cabinetul personal

Slăbește sănătos ONLINE timp de 10 săptămâni și obține-ți scopul!

Vinde kilogramele slăbite!

Îți urăm succes! Să înceapă lupta cu surplusul de kilograme!

Află mai multe informații utile pe pagina de facebook Galina Tomaș!

Un copil de 7 ani din Cantemir a adormit și nu s-a mai trezit. Oamenii legii cercetează circumstanțele
Articolul anterior
Șapte medici români care au muncit în Moldova, sunt infectați cu noul coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante