Galina Tomaș: ”Natura ne dă exemplu de a trăi, ne ocrotește și ne ajută!”

Pornind de la afirmaţia lui Nicolae Iorga: „Natura îți dă zilnic exemplul de a trăi”, înțelegem că anume ea este ansamblul de lucruri şi ființe din UNIVERS, care deseori face prea mari sacrificii să ne înveţe să trăim și să înțelegem cât de importantă este viața, începând de la origini.

separator

În primul rând, natura nu are nimic artificial, acest fapt dovedindu-ne nouă oamenilor că, se poate trăi firesc, fără teamă şi fără falsuri. Strămoșii noștri, existau în interdependenţă cu natura şi ştiau să-i asculte semnele și să se bucure de toată plenitudinea iubirii şi a duioşiei. Pentru că natura e casa noastră și în natură suntem acasă.

Am uitat să celebrăm soarele, apa, copacii – care la nesfârșit vorbesc cu cerul. Din păcate, astăzi ajunși la cultura digitalizată și forfota nesfârșită a orașului, uităm să admirăm frumusețea naturii și să savurăm din mirosul copleșitor al acesteia.

 ”Natura ne dă exemplu de a trăi, ne ocrotește și ne ajută!” 

Nutriționista Galina Tomaș le mulțumește partenerilor care au contribuit la realizarea acestei sesiuni foto memorabile: fotografului Nata Eftene, designerului Elena Eţcu pentru ținutele unice și Agropensiunii Valea Stancii pentru gazdă. 

Mai multă strălucire și revitalizare – răsfață-ți părul cu gama de șampoane naturale Alkmene!
Articolul anterior
Carolina și Anatolie: “Nu ne-am dorit să muncim pentru vreun anume nene în Franța, ne-am dorit ceva al nostru acasă”
Articolul următor
Alte articole interesante