Galina Tomaș: Ne vedem astăzi la webinar, la ora 20:00!

Cum obții motivație atunci când vrei să slăbești? Cum să te menții pe termen lung după ce slăbești? ​​​​​​​Probabil știai că cel mai important lucru nu este doar să slăbești și să ajungi la greutatea dorită, ci și să o menții pentru tot restul vieții tale. Adevărul este că poți să scapi de kilogramele nedorite cât mai curând și să te menții suplă, sănătoasă și plină de energie, mai ales dacă ai un ghid în această direcție, și bineînțeles mai multă susținere și motivație!

separator

,,Redescoperă-te: Slăbește pentru tine, nu pentru plajă!”

Participă, astăzi, la ora 20:00 (ora Moldovei), la webinarul tematic gratuit cu nutriționista Galina Tomaș și află cum te motivezi să începi procesul de remodelare corporală chiar imediat după webinar! Acum vei descoperi secretul succesului de după cortină! În cadrul webinar-ului interactiv vei afla exact care sunt pașii necesari pentru a ajunge la scopul tău!

Valerica Chetrari, ghidul ediției a 11-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’, îți va dezvălui cum a reușit să slăbească 34 de kg. În cadrul webinar-ului gratuit, vei afla toate detaliile despre modul în care se vor desfășura cele 10 săptămâni de proiect, dar și o mulțime de sfaturi despre cel mai complex program de remodelare corporală în care ai ocazia să îți vinzi kilogramele slăbite!

Galina Tomaș și Centrul Online de Nutriție și sport au pregătit și o surpriză specială, de care vor putea beneficia doar cei prezenți la webinarul gratuit!

Așadar, nu rata această ocazie ce-ți poate aduce schimbarea la care ai visat de mult timp și înregistrează-te AICI, chiar acum, la webinarul gratuit și fii prezentă la eveniment!

Data evenimentului: 22 septembrie, ora 20.00 (ora Moldovei).

Mai reușești să te înregistrezi și tu! Te așteptăm!

Fetiță găsită în largul mării, plutind pe un unicorn gonflabil. Video
Articolul anterior
Ultimele zile de voting în concursul Notorium Wine Awards!
Articolul următor
Alte articole interesante