Vara aceasta are loc Tabăra de Detox cu Galina Tomaş, la Vadul lui Vodă

Doar în această vară ai şansa să participi la o tabăra de detoxifiere cu Galina Tomaş. Special pentru tine, Cabinetul de nutriție Galina Tomaș pregătește un program exclusiv care te va ajuta să-ţi detoxifiezi atât corpul, cât şi mintea!

separator

18983377_1563189417046233_1294975173_nÎnscrie-te la Tabăra de Detox cu Galina Tomaş  şi învaţă să slăbeşti sănătos!

O detoxifiere implică o schimbare către o alimentație mai uşoară, mai sănătoasă faţă de cea pe care o ai în viaţa de zi cu zi. Iată de ce trebuie să vii la Tabăra de Detox.

 

TREI  ZILE ȘI TREI NOPȚI DE EXPERIENȚE INEDITE

Timp de 3 zile, vei ţine o alimentaţie bogată în fibre şi minerale bazată pe sucuri naturale împreună cu alte băuturi esențiale în procesul de detoxifiere. Iar dacă eşti foarte ocupat, dar vrei să fii alături de Cabinetul de nutriție Galina Tomaș, tu decizi în ce zi vei veni, procură un pachet de trei, două sau o zi. Şi asta nu e tot!  Zilnic vei avea parte de seminare, antrenamente pentru a avea o energie fizică, mentală și spirituală de invidiat. Cabinetul de nutriție Galina Tomaș te așteaptă cu drag pentru a-ți încărca bateriile la 100%. Pentru că alături de tine va fi cea mai profesionistă  echipă, care știe totul în materie de sport și detox.

Galina Tomaș, doctor în ştiinte medicale, nutriţionist, magistru în sănatate publică şi sport, membru al Asociaţiei medicilor din Republica Moldova, te va ajuta să înţelegi şi să aplici regulile stilului sănatos de viaţă.

Dinu Dabija, managerul proiectului “Tabăra de Detox” cu Galina Tomaș, maestru internațional în sport, antrenor Unica Sport, te va ghida pe toată perioada aflării la tabără și îți va oferi cele mai dinamice antrenamente.

20170603_155143 (1) 20170603_155218

Olesea Svecla, actriță, regizor, antrenor și nu în ultimul rând tânără mamă. Face parte din proiectul “Tabăra de Detox” cu Galina Tomaș și va fi aproape de fiecare participant, pentru a afla CE? UNDE? CÂND?

Alături de echipa cabinetului de nutriție Galina Tomaș vor fi cei mai calificați antrentrenori și personalități notorii, care te vor face să te simți de milioane.

Echipei “Tabăra de Detox” îi pasă de sănătatea ta, de aceea, vei avea parte de o paletă largă de activități:

Detoxifiere cu sucuri

Are la bază modalitatea  naturală pentru a te detoxifia corect și a avea o energie de invidiat. Partenerul general, brandul Nutribullet, ne va ajuta să pregătim cele mai nutritive sucuri pentru a ajunge la un rezultat uimitor. Cu ajtorul extractorului Nutribullet vei simți cum te încarci de vitamine. Pe perioada de detox, vei  beneficia de un repaus, permițând organismului să își ia în mod natural tot de ce are nevoie organismul tău. În urma detoxifierii cu sucuri, vei avea parte de o sumedenie de benicii ca: funcționarea sistemuli digestiv, tonus ridicat, apetit scăzut, accelerarea metabolismului. Alături de compania Nutribullet vom ajunge la rezultate uimitoare.

det

Hidratarea cu apă Kangen

Suntem  ceea ce consumăm. Apa reprezintă 85 la sută din sângele nostru,76 la sută din mușchii noștri și 75 la sută a creierului, de aceea apa este cel mai important element din viața noastră, iar apa Kangen, produsă de aparatul Enagic prin electroliză este alcalină, antioxidantă, ionizată, restructurată, bogată în hidrogen, adică are o structură asemănătoare cu apa care se găsea în natură înainte ca pământul să fie poluat. Apa restructurată are o putere mare de hidratare și infiltrare în organism.

Antrenamente Unica

Datorită antrenamentelor după metoda UNICA – slăbești, modelezi și menții sănătatea, frumusețea și tinerețea siluetei. Frecventarea regulată a antrenamentelor cu efort fizic dozat te ajută să scapi de defectele siluetei și să aduci corpul la parametrii ideali.

Pilates este un sistem de exerciții cu elemente speciale de extindere și forță. Exercițiile Pilates întăresc mușchii, îmbunătățesc mobilitatea și elasticitatea articulațiilor. Metoda Pilates condiționează exersarea întregului corp, chiar și a gleznelor și tălpilor. Nicio grupă de mușchi nu este antrenată în exces sau prea puțin. Toată musculatura se dezvoltă echilibrat, ajutându-te să te bucuri de activitățile sportive zilnice cu mai multă ușurință, cu o mai bună performanță și mai puține riscuri de a suferi leziuni.

Yoga

Considerată de unii o artă, de alții o disciplină ce trebuie învățată, yoga este, de fapt, o practică indiană străveche, caracterizată prin meditație și exercițiu fizic, ce poate îmbunătăți flexibilitatea organismului, reduce semnificativ stresul și ameliora starea de sănatate. În limba vechilor indieni, sanscrita, “Yoga” însemna “uniune”. Putem afirma că uniunea ce caracterizează yoga este cea dintre minte, corp și spirit.

Seminar de nutriție cu Galina Tomaș (doctor în științe medicale, magistru în sport și nutriție, membru a asociației  medicilor din Moldova),  va vorbi despre detoxifiere. Îți va recomanda câteva cure de detoxifiere, regulile pe care trebuie să le respecți dacă te-ai decis să ții una din aceste cure. Vei învăța pas cu pas cum se face corect o cură de detoxifiere. Scopul nutriționistei este să învețe oamenii să adopte un stil de viață sănătos,  să-și păstreze și să-și mențină sănătatea, să-și schimbe modalitatea de gândire în materie de nutriție.

d

Bazin

În cadrul taberii de detox, ți se va oferi posibilitatea să-ți încarci bateriile 100%. Pe lângă meniul colorat și sănătos, te vei putea restabili fizic cu ajutorul înotului și antrenamentelor aqua. Înotul te va ajuta enorm în problemele de circulație sau de coloană.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Masaj (opțional)

Masajul relaxează profund mușchii și țesuturile, crește mobilitatea articulațiilor, îmbunătățește circulația sangvină și fluxul limfatic, reduce stresul.

BENEFICIILE DETOXIFIERII

  • Mai multă energie

Un prim simptom pozitiv al detoxifierii observat de majoritatea participanților la un astfel de program este creșterea nivelului global de energie. Adică nu te mai trezești greu dimineața, nu te mai simți lipsit de chef de viață, nu ești la fel de epuizat după o zi de muncă.

·        Ușurează activitatea organelor de eliminare

Marele câștig al programelor de detoxifiere este faptul că permit corpului să elimine orice exces de deșeuri acumulate, ajutând astfel procesele naturale de filtrare și eliminare ale toxinelor din corp.

·        Contribuie la scăderea în greutate

Deși slăbirea nu este sinonim cu detoxifierea, este simplu de remarcat că, pe termen scurt, o cură de detoxifiere te ajută să slăbești. Mai important, însă, decât aceasta, este să îți stabilești obiceiuri alimentare sănătoase pe termen lung, eliminându-le pe cele nesănătoase.

·        Îmbunătățește aspectul pielii

Fiind cel mai mare organ al corpului, este firesc ca pielea să reflecte foarte repede rezultatele pozitive ale unui program de detoxifiere.

Ajută la dispariția mirosurilor corporale neplăcute

Printre primele semne ale unei detoxifieri bine realizate se situează dispariția treptată a mirosului neplăcut al respirației și al transpirației.

Promovează schimbări sănătoase în viața ta

Este dificil să schimbi obiceiurile pe care le ai de o viață, însă un program de detox – indiferent de durata lui – este o modalitate de a pune o barieră între stilul tău vechi de a fi și cel nou. Dacă ești dependent de dulciuri, de cofeină, de cartofi prăjiți sau ceva de ronțăit, poți folosi detoxifierea ca modalitate de a ”pune pe pauză “ acestor pofte.

·        Te face să te simți mai ușor

Unul dintre beneficiile detoxifierii este faptul că te simți mai ușor, mai ales dacă procesul de curățare a colonului și a ficatului au făcut parte din program. Atunci când nu mai consumi alimente care te îngrașă și le înlocuiești cu sucuri organice de fructe și legume, apare invariabil senzația de a fi mai ușor, plin de energie.

TE AȘTEPTĂM ÎN SÂNUL NATURII

Tabăra de detox cu Galina Tomaș va avea loc în unul dintre cele mai frumoase zone din Moldova. Echipa și participanții vor fi găzduiți pe malul Nistrului, la Vadul lui Vodă, în incinta complexului turistic “RELAXARE”. Trei luni, trei ediții inedite te așteaptă:

I ediție – 30,1,2 iulie

II ediție – 28,29,30iulie

III ediție – 18,19,20 august

Preț special pentru clienţii UNICA SPORT!

20170603_15510620170603_155508SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oferă-ţi o pauză ca să-ți regăseşti echilibrul! La Tabăra de Detox cu Galina Tomaş vei găsi liniştea interioară de care ai nevoie! Schimbarea vine din interior!

Pentru mai multe detalii, sunați la numerele de telefon: 061 041 414 sau 061 041 515 sau vedeți pagina de facebook Tabăra de Detox cu Galina Tomaș.

Partenerii noștri
Author Delimano
Adresa: Magazinele Top Shop
Tel.: (022) 264 064
Email: info@delimano.md
Facebook: https://www.facebook.com/DelimanoMoldova/
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Author Bază de Odihnă „Relaxare”
Adresa: mun. Chișinău, o. Vadul lui Vodă
Tel.: (+373 22) 417 381
Facebook: https://www.facebook.com/pg/bazadeodihnaRelaxare/about/
În Capitală a avut loc Parada Slingurilor și a Cărucioarelor
Articolul anterior
Află ce ne pregătesc designerii autohtoni pentru Fashion Soiree 2017
Articolul următor
Alte articole interesante