Grăbește-te! Au mai rămas 3 zile până la seminarul gratuit în Roma dedicat sănătății și remodelării corporale

Dacă eşti adepta unui stil de viaţă sănătos, cu siguranță nu trebuie să ratezi seminarul gratuit „ Cum poți slăbi de acasă 10 kg în 10 săpămâni” din cadrul Turneului Internațional organizat de Centru Online de nutriție și sport, care peste trei zile ajunge tocmai la Roma, în Italia. În cadrul căruia vei putea afla de ce te îngraşi, cum te motivezi să slăbeşti şi dacă dieta minune e doar un mit sau chiar există!

separator

În plus, alături de echipa mea, îți voi oferi sfaturi de voință, perseverență, gândire pozitivă și cel mai important cum să adopți un sitl de viață sănătos, fără chin și înfometare. Dacă ești gata să faci schimbări importante și de durată în viața ta, te aștept sâmbătă pe data de 9 februarie, împreună cu cei dragi la seminarul gratuit „Cum poți slăbi sănătos ONLINE: 10 kg în 10 săptămîni!, care va avea loc în inima Italiei, la Roma.

Grăbește-te! Au mai rămas trei zile până la cel mai informativ seminar dedicat sănătății și remodelării corporale! Pentru înregistrare și mai multe detalii poți suna la numărul de telefon din Republica Moldova: 0(60) 88-66-88, Italia whatsapp sau viber – (+393)277 778 944, electronică asistentgt@gmail.com sau înscrie- te pe pagina evenimentului! 

alte Articole interesante