Iată cum a fost la cel de-al doilea seminar gratuit din cadrul Turneului Internațional cu Galina Tomaș: Cum să slăbești 10 kg în 10 săptămâni Online

Au mai rămas zile numărate până la cel de-al treilea seminar gratuit „Cum poți slăbi sănătos ONLINE de acasă: 10 kg în 10 săptămîni!”. Evenimentul face parte din Turneului Internațional organizat de Centru Online de nutriție și sport. Doctorul în știinte medicale Galina Tomaș, de fiecare dată adună multă lume dornică să-și schimbe viața. De altfel, cele peste 300 de femei din nordul țării, dar și cei prezenți la seminarul din Orhei au aflat despre regulile stilului sănătos de viață, care pot fi implemenatate chiar de acasă, datorită Centrului online de Nutriție și Sport galinatomaș.com.

separator

Astfel, la seminarul din Inima Codrilor care a avut loc la pensiunea turistică Eco Vila de la Orheiul Vechi, atât cei prezenți la Tabăra de Detox cu Galina Tomaș ediția a 7-a, cât și băștinașii au avut parte de un program exclusiv, unde au aflat cum să slăbească sănătos și să-și remodeleze silueta pe termen lung.

Aducem mulțumiri tuturor partenerilor: Pensiunea Turistică Eco Vila, Nutibullet, apa Om, Unica Sport, Unica.md. Dacă sunteți gata să faceți schimbări importante și de durată în viața dvs, vă așteptăm cu drag la următorul seminar gratuit „Cum poți slăbi sănătos ONLINE: 10 kg în 10 săptămîni!, care va avea loc în Orașul Ungheni, miercuri pe data de 26 septembrie la Palatul de Cultură.

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Author Delimano
Adresa: Magazinele Top Shop
Tel.: (022) 264 064
Email: info@delimano.md
Facebook: https://www.facebook.com/DelimanoMoldova/
Author Apa OM
Adresa: str. Aerodromului, 14A, Bălți
Tel.: (250) 4 05 55
Email: info@rusnac.md
Avertizare! Nivel sporit de poluare a aerului cu dioxid de azot. Află care sunt riscurile pentru sănătate
Articolul anterior
Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Cum a decurs nașterea?
Articolul următor
Alte articole interesante