Ieri cu kg în plus, astăzi ambasadoarea stilului sănătos de viață! Ecaterina Bordan a slăbit 16 kg cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com

Ecaterina Bordan este o altă protagonistă care a reușit să slăbească 16 kg cu ajutorul unei alimentații echilibrate, sportului și a dorinței puternice de a arăta bine. Cu Ecaterina am făcut cunoștință jumătate de an în urmă, la preselecția concursului „Slăbește Sănătos”. Era disperată din cauza celor 76 de kg care erau o povară la ai săi 21 de ani, vârsta la care ar trebuie să te distrezi, să te bucuri de fiecare clipă petrecută cu prietenii, însă ea făcea totul invers – se încuia în casă și mânca porții imense de cartofi prăjiți, ciocolate și hamburgeri.

separator

Pe parcursul celor cinci luni de proiect, Ecaterina a fost ghidată de o echipă de profesioniști și lucrurile au început să se schimbe. Mai mult, ea a fost una din participantele care a slăbit online cu ajutorul Centrului online de nutrție și sport galinatomas.com și a devenit ambasadoarea stilului sănătos de viață, ajutând sute de femei să slăbească și să devină mai SĂNĂTOASE și FRUMOASE prin propriul exemplu. Așa arăta Ecaterina cu jumătate de an în urmă:

„Eu în general sunt persoana care iubește să manânce mult. Cam pe la vârsta de 18 ani am realizat că încep să mă îngraș. Și chiar dacă eram conștientă de acest lucru consumam produse care îngrașă, cum ar fi dulciurile, prăjiturile și produsele de patiserie. De asemenea mâncam la ora târzie și în cantități mari. Știam că trebuie să mă rețin și să îmi schimb stilul de viață, dar mâncarea a fost ca și o pasiune, așa cum am menționat mai sus, continuam în același ritm. Între timp realizam tot mai mult că trebuie să slăbesc, cu acest gând mă culcam și mă trezeam, dar nu schimbam nimic. Până când nu am văzut pe unica.md anunțul despre preselecția proiectului „Slăbește Sănătos”, care m-a schimbat întru totul. Acum, mă simt foarte sexy și sunt convinsă că multe femei pot să-și schimbe stilul de viață, iar eu cu mare drag le voi ajuta. Echipa online galinatomas.com lucrează zi de zi pentru ca doamnele să devină mai frumoase, mai sănătoase și mai slăbuțe. De altfel, așa sunt și eu acum, cu 16 kg slăbite.”

Așa, arată Ecaterina Bordan acum. O domnișoară frumoasă cu o talie de viespe și un corp tonifiat. Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face chiar astăzi și până în data de 03.12.2018.


Ecaterina a înțeles că viața merită trăită la maxim în fiecare zi alături de oameni, dar nu la televizor, între cratițe și tigăi cu cartofi prăjiți. Ea s-a schimbat, a reușit și este foarte mândră de rezultatul obținut! Poți fi și tu mai sănătoasă, mai slabă și mai împlinită dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele învață metoda de slăbire adaptată la tipul lor de siluetă și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții.

Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Cele mai fidele zodii! Vezi dacă te regăsești și tu în listă
Articolul anterior
Exclusiv! Interviu cu faimosul expert în dezvoltarea personală Itzhak Pintosevich
Articolul următor
Alte articole interesante