Încă o istorie de succes! Valerica Chetrari a reușit să dea jos 30 de kg și te invită și pe tine să participi în cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

Încă o istorie de succes realizată pe platforma Centrului Online de Nutriție și Sport. Valerica Chetrari a reușit să slăbească mai bine de 30 de kg și acum te provoacă și pe tine să participi în cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” în care îți va fi ghid!

separator

Timp de 10 săptămâni, ONLINE, vei putea ajunge la silueta pe care ți-o dorești! Persoanele ce își doresc să slăbească un număr mai mare de kilograme pot participa în 2-3 ediții consecutiv!

Înscrie-te în proiect până pe data de 13 septembrie și primește 30 de euro puncte bonus în cinstea kilogramelor slăbite de Valerica! (puncte cumulabile cu cashback-ul de 10% oferit la procurarea abonamentului).

E simplu să participi în ediție!

Activează un abonament de 3 luni și bifează butonul particip în cabinetul tău personal.

Invită cât mai mulți prieteni și pentru fiecare primește 5 euro bonus!

Slăbește sănătos timp de 10 săptămâni și obțineți scopul dorit, iar la finalul ediției vinde fiecare kilogram slăbit cu 7 euro puncte bonus!

Fii activ pe perioada ediției și participă la toate ocaziile pentru a acumula puncte bonus!

Ai toată motivația acum să spui DA provocării? Înregistrează-te pentru o consultație gratuită cu unul din ambasadorii Centrului Online de Nutriție și Sport chiar acum! Accesează platforma www.galinatomas.com

Ce se întâmplă în corpul tău dacă pui usturoi în gură timp de trei minute! Chinezii au făcut un obicei din asta
Articolul anterior
O femeie din Capitală a decedat, după ce a căzut de la etajul patru
Articolul următor