Începe o nouă ediție ”Galina Tomaș îți cumpără kg”! Stai cu ochii pe noi pentru a afla ce presupune competiția

S-a dat START-ul înregistrării celei de-a 5 ediții a proiectul online ”GALINA TOMAȘ ÎȚI CUMPĂRĂ KILOGRAMELE”. Timp de un an de zile mii de femei au obținut rezultate uimitoare în procesul de slăbire, au făcut sport de acasă, au primit zilnic un regim alimentar personalizat și cel mai important au economisit timpul și banii, datorită echipei Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com.

separator

Dacă vei fi perseverentă, timp de 10 săptămâni –  vei avea posibilitatea să scapi de kilogramele nedorite, iar echipa online în frunte cu nutriționista Galina Tomaș te va ghida să-ți creezi deprinderi pentru un stil sănătos de viață și chiar să ai o siluetă de invidiat! Acum, ești la un click distanță de visul tău!

Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și:

  1. Înregistrează-te gratuit pe galinatomas.com
  2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult)
  3. Alătură-te grupului privat în Facebook unde vom comunica pe parcursul a 10 săptămâni: https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/

IMPORTANT: Dacă ai deja un abonament în Centru Online de Nutriție și Sport – galinatomas.com, îndeplinește doar Pasul 3.

Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de miercuri la ora 20:00 și află cum poți fi chiar tu următoarea câștigătoare! 

Codul galben de ceață a fost prelungit. Cum va fi vremea în zilele următoare
Articolul anterior
Pasagerii curselor aeriene Moscova-Chișinău aterizează la Odessa
Articolul următor
Alte articole interesante