Interviu exclusiv cu Alexandr Litvin: despre cum și de ce ne îngrășăm?

Cunoscutul expert Alexandr Litvin, medic militar, scriitor și cercetător în domeniul epigeneticii și biologiei gravitaționale, a susținut două master class-uri la Chișinău. Expertul în epigenetică și-a dat întâlnire cu publicul de la noi, cei prezenți în sală manifestând un interes deosebit pentru sfaturile specialistului.

separator

Știai că visele sunt o sursă alternativă de informație și poți să înveți să le interpretezi? Și că intuiția nu este al șaselea simț, ci este simțul numărul 1 care te poate ajuta să descifrezi cheia succesului și să îți atingi scopurile și rezultatele mult dorite, să atragi fericirea în viața ta și ocazia de a-ți vedea fericiți copiii și nepoții tăi? În cadrul seminarelor captivante, fiecare participant a avut ocazia să discute tet-a-tet cu moderatorul și să primească răspunsuri la întrebările personale.

Alexandr Litvin i-a oferit un interviu interesant nutriționistei Galina Tomaș, cea care ajută și încearcă să motiveze mii de femei să scape de povara kilogramelor în plus și să adopte un stil sănătos de viață. Cum intuiția te poate ajuta să găsești motivația puternică pentru a-ți transforma scopul într-un rezultat mult așteptat? Ce înseamnă de fapt mâncatul emoțional și cum poți lupta cu acest fenomen? Ce rol are apa în procesul de slăbire? Despre toate aceste lucruri și multe alte aspecte interesante poți afla din interviul expertului Alexandr Litvin cu Galina Tomaș:

Interpreta Cristina Croitoru a devenit mămică pentru a doua oară!
Articolul anterior
Emilian Crețu ne arată casa visurilor copilăriei sale, renovată și cu cei dragi fericiți alături!
Articolul următor
Alte articole interesante