Invitație la webinar-ul gratuit: ,,Slăbește sănătos ONLINE, chiar de acasă, iar Galina Tomas îți va cumpăra kilogramele”

Centrul Online de Nutriție și Sport a dat startul înscrierilor în cea de-a 10-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Ediția aniversară vine cu surprize și cadouri pentru toate femeile care își doresc o schimbare radicală spunând ,,adio” kilogramelor în plus!

separator

Timp de 10 săptămâni, ai ocazia să slăbești online chiar de acasă, înconjurată virtual de cea mai minunată comunitate de femei care au conștientizat beneficiile stilului sănătos de viață!

Împreună cu Centrul Online de Nutriție și Sport au slăbit femei din peste 370 de orașe lăsând în urmă peste 6 tone de kilograme nedorite.Înregistrările în cea de-a 10-a ediție a proiectului sunt în plină desfășurare! Vino la un webinar gratuit, în data de 28 mai, pentru a afla toate detaliile despre cum poți participa în ediție și avantajele pe care ți le oferă proiectul Centrului Online de Nutriție și Sport!

Află cum poți slăbi, acasă, oriunde te-ai afla, care sunt instrumentele necesare pentru a slăbi sănătos și cum poți vinde fiecare kilogram slăbit cu 7 euro, obținând astfel o săptămână plină cu activități eficiente în cadrul Centrului Online de Nutritie si Sport www.galinatomas.com.

Mai ai șansa să câștigi un an gratuit în Centrul Online de Nutriție Sport! Vei afla toate detaliile la webinar! Înregistrează-te la webinar accesând acest link și începe marea transformare din viața ta! Află detalii în video-ul de mai jos!

Anunț surprinzător al OMS: este posibil să scăpăm de Covid-19 fără un al doilea val
Articolul anterior
România pregătește noi măsuri de relaxare, după 1 iunie
Articolul următor
Alte articole interesante