Marianna Petrenko: Mă pregătesc de cel de-al patrulea copil

Stilista și fotografa Marianna Petrenko și-a desecretizat dorințele pentru anul 2015. Într-un carnet cu sarcini, a pus un semn la o dorință mare de-a ei, să conceapă cel de-al 4-lea copil în luna august. Iar Galina Tomaș alături de echipa Unica o va ajuta să-și împlinească visul. O va slăbi cu 10 kg ca să-i ușureze povara dinaintea conceperii.

separator

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

O rețetă numai bună de pus în cămară, pentru iarnă

Gospodinele se pregătesc deja să pună în cămară, pentru iarnă, tot felul de bunătăți. Cele mai consumate preparate pe timpul iernii, și nu numai, sunt gogoșarii în sos de bulion, care se poate adăuga într-o mulțime de rețete culinare datorită gustului său aromat, sau poate fi consumat și simplu, ca garnitură. Unde mai pui că acest preparat se păstrează foarte bine în cămară de la un an la altul.

Vă prezentăm o rețetă de gogoșari în sos de bulion. Un preparat numai bun de pus în cămară, pentru iarnă.

Ingrediente:

  • 5 kg de gogoșari,
  • 500 grame ulei;
  • 500 grame de zahăr;
  • 500 grame de oțet;
  • foi de dafin;
  • boabe de piper;
  • boabe de muștar;
  • 800 grame de bulion;
  • sare după gust;

Mod de preparare:

Se spală gogoșarii, se curăță și se taie fideluță.

Se pun într-un vas restul ingredientelor, se amestecă și se pun pe aragaz, la fiert.

Când incepe să dea în clocot, se adaugă si gogoșarii tăiați și se lasă10 minute să fiarbă împreună, se amestecă de câteva ori.

Se scot apoi gogoșarii cu o paletă și se pun într-un castron și apoi în borcanele sterilizate.

Se toarnă apoi sosul fierbinte peste gogoșarii din borcane, se închd borcanele cu capacele și apoi se pun în cuptorul rămas încins de la sterilizarea borcanelor. Se lasă apoi să se răcească lent, odată cu cuptorul. A doua zi, borcanele pot fi duse în cămară, la loc răcoros și întunecos și după o săptămână deja pot fi consumați.

sursa: www.spynews.ro

Partenerii noștri
Author Floris
Adresa: str. 31 August , 6 or.Balti
Tel.: +373-231-80280/ 069-115-779
Produsele lactate care nu conţin lapte! Cum ne omoară încet producătorii
Articolul anterior
Soţia deputatului Ion Ceban a născut un băieţel
Articolul următor