Marieta Doagă, femeia care a slăbit cu 15 kg alegând stilul sănătos de viață!

A demonstrat că vârsta este doar un număr, iar schimbările vin din interiorul fiecăruia, contează doar să-ți dorești. Astăzi vei afla istoria de succes a Marietei Doagă, femeia care a reușit nu doar să slăbească cu 15 kilograme, dar să-și schimbe viața simțindu-se mai sănătoasă și mai optimistă ca niciodată. Astăzi Startează cea de-a 14 EDIȚIE a unicului proiect în care îți poți vinde KILOGRAMELE!

Ceea ce au determinat-o să meargă la acest pas spre a-și schimba modul de viață au fost problemele de sănătate ,,începuse să scârțâie puțin încheieturile și aveam 74, 5 kg. Nu puteam să merg, oboseam când ridicam scările și atunci am zis stop, trebuie să mă opresc aici și să fac ceva.” Nu a ezitat prea mult, fiind cucerită de sloganul ,,Eu cred în tine. Eu știu că poți.” și a apelat la Centrul Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com 

 Povestea Marietei Doagă a început la 1 august 2020, o zi de care nu va uita niciodată, pentru că de atunci au început schimbările cu ,,rezultate foarte bune”. Ceea ce a uimit-o era energia ieșită din comun pe care o simțea după antrenamentele de dimineață, chiar dacă la început păreau complicate, femeia nu s-a dat bătută, fiind răbdătoare cu corpul și organismul său. A avut și susținerea soțului, care întotdeauna i-a zis ,,Hai că poți! Mergi mai departe!”.

De asemenea a ținut cont și de alimentație, un meniu personalizat, care l-a obținut din Cabinetul Personal. A învățat nu doar ce să mănânce, dar și cum să o facă corect ,, …am început să mănânc la ore fixe, am început să știu cât mănânc și cum mănânc, iar rezultate au început să vină.”

Relația cu ambasadorul a marcat-o să țină piept tuturor dificultăților ,,Ambasadorul, doamna Veronica Popovici  e un om de excepție. Am numai cuvinte de laudă, m-a ghidat pas cu pas. Îi mulțumesc și am un respect deosebit față de ea. În acest proiect sunt numai persoane foarte bine pregătite profesional.”

,,Doamnele de vârsta mea le-aș ruga să nu stea cu kilograme în plus, pentru că este foarte bine să te miști, să te deplasezi, de altfel rămâi blocat în casă. Le îndemn să intre în acest proiect, să vadă ce e alimentația bună, să transforme organismul, pentru că devii un alt om din punct de vedere fizic și emoțional. Au numai de câștigat, nu e nimic de pierdut. Să fie pozitive, optimiste, până la urmă acesta este adevăratul triumf al maturității, să câștigi, să gândești pozitiv și să-ți atingi scopul pe care îl dorești. ”, transmite doamna Marieta.

Vrei și tu la toamnă să îți vinzi kilogramele? Înscrie-te în cea de-a 14-a Ediție a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Accesează link-ul pentru o consultație:

Participând nu doar slăbești și vinzi kilogramele arse, dar primești și beneficii, află în video de mai jos mai multe detalii.

Patru copii de aproximativ 12 ani fumau la ora 4 dimineața în centrul capitalei
Articolul anterior
Despre hair stiliști: frezarea a 2 cm, cei mai enervanți clienți și de ce pot râmâne cheli
Articolul următor