Nelly Ciobanu dezvăluie cum a slăbit!

Interpreta spune că alimentația sănătoasă și exercițiile fizice nu dau rezultate, dacă nu ești împăcată cu tine însăți. Fericirea trebuie să vină înainte de a slăbi, nu doar după. Ea crede că pentru a scăpa de kg în plus, trebuie să fii un om fericit și totul pornește de la starea de spirit adecvată, fără de care orice efort e zădarnic. Zilnic este întrebată cum totuși a reușit să slăbească și continuă să se mențină atât de bine? Secretul e simplu, de ceva timp Nelly este clienta Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com, platforma care a ajutat mii de femei să slăbească și să-și remodeleze siluetele.

separator

Așa că, nu am ezitat să-i pun câteva întrebări pentru a afla detalii.

1. Cum ți se par antrenamentele online de slăbire pe care le găsești în cabinetul personal în Centrului Online de Nutriție și Sport ?

”Să știi că, sunt foarte bune, mai ales pentru femeile care nu reușesc să meargă la sală, din lipsă de timp. Ritmul alert al vieții de zi cu zi, ne copleșește de sarcini și lucruri pe care trebuie să le facem și respectiv nu ne mai rămâne suficient timp pentru noi, fetele. Iar, această platformă este colacul de salvare, pentru că dă posibilitate, miilor de femei să slăbească de acasă și să facă exerciții online cu antrenori, doar la un click distanță.”

2. Cum crezi este posibil sa slăbești online și sa menții rezultatul mult timp?

”Da, desigur. Rezultatul vine imediat, chiar după 2 antrenamente ești deja altfel. Îmi place grija voastră pentru fiecare client în parte, mă refer la alimentația sănătoasă, care este un ajutor imens pentru cei care fac antrenamente online. Eu, uneori nu mai știu ce să mai pregătesc de mâncare, iar aici găsesc tot ce-mi trebuie. Așadar, antrenamentele, alimentația echilibrată, masajul dar și dorința, sunt cele mai bune ingrediente pentru un rezultat superb.”

3. Ce beneficii ai remarcat și câte kg ai slăbit până acum?

”Bineînțeles îmi pot controla poftele alimentare. Am deja un ritm de viață foarte confortabil.  Însă, depinde de fiecare în parte ce își doresc și unde o să ajungă. Scopul conteză foarte mult. Am slăbit 8 kg. Nu pot spune că a fost ușor, dar am continuat să fac antrenamente indiferent de durerile pe care le simțeam la început. Mă dureau încheieturile oaselor, iar în ultima vreme simțeam o durere în picioare, care a apărut în urma tuturor evoluărilor mele prin frig, ploaie și din cauza pantofilor cu toc înalt pe care trebuia să le port de fiecare dată. Când ești la 20 – 30 de ani nu le simți, dar aceste probleme apar și îți dau de hac mai târziu. Așa că, le recomand fetelor să poarte pantofi cu toc cât mai mic. Acum, mă simt mult mai bine, sunt mai ușoară și îmi place cum se modelează corpul meu.”

4. Care este cel mai îndrăgit set de exerciții efectuat în cadrul antrenamentelor online?

”Nu am un set de exerciții preferat. Din monent, ce au fost astfel concepute de antrenori, înseamnă că sunt gândite ca să ajute și să lucreze toți mușchii și toate zonele problematice. Le mai certam pe antrenori, așa cum îi vedeam online, mai ales la exercițiile mai complicate, când încă nu înțelegeam cum trebuie să le fac și mai ales când erau cu numaratul la 4 și 5 timpi. Atunci, opream și reluam exercițiul de la început, ca să pot fi într-un pas cu antrenoarul. Prin asemena situație cred că, multe femei au trecut și s-au revăzut în descriere.”

5. Un sfat, o recomandare pentru cei care vor să arate bine…

”Le recomand tuturor să nu le fie teamă să încerce și să participe în program. Antrenamentele online sunt foarte bune și chiar vă vor ajuta. Dacă la început credeți că nu vor fi utile, după totuși remarcați rezultatul. Sunt foarte multe istorii de succes despre care știu și am auzit personal. Succes și gânduri bune la toată comunitatea femeilor care slăbesc împreună cu mine!!!”

Fii gata de schimbare. Ești așteptată în noua ediție a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!

 Înregistrează-te pe galinatomas.com
  1. Procură un abonament valabil 3 luni, la doar 80 de euro
  2. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  3. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

 

Urmează 6 zile de caniculă. Vezi prognoza emisă de meteorologi!
Articolul anterior
Opt vameși de la postul vamal Leușeni vor fi judecați pentru mită
Articolul următor
Alte articole interesante