Nu există scuze! A slăbit 50 de kg datorită motivației primite în cadrul Taberei de Detox

Vrei să slăbești, dar nu îți ajunge motivație? Cu siguranță istoria de viață a lui Grigore Stoian te va ajuta în acest sens, deoarece eroul video-ului de mai jos a reușit să slăbească 50 de kg, să-și recapete încrederea în sine și să fie fericit și împlinit în relațiile cu cei dragi. Grigore spune că kilogramele în plus erau o povară mult prea mare pentru el și mereu era presat de cei din jur pentru felul cum arăta.

separator

Însă, totul a rămas în trecut. Cu perseverență și multă răbdare a reușit să slăbească, iar astăzi doar fotografiile îi aduc aminte de silueta de altă dată. Mai mult, Grigore a fost și unul dintre participanții edițiilor anterioare a  Taberei de Relaxare și Detox cu Galina Tomaș și Dinu Dabija, unde a învățat să mănânce corect, sănătos și gustos ajungând astfel la performanțele dorite. Detalii vezi în filmulețul de mai jos.

În cadrul Taberei de Detox, te vei relaxa, vei face mișcare și nu în ultimul rând vitalitatea întregului organism va crește.  Garantat, timp de 3 zile (5, 6, 7 iulie), te reconectezi cu nevoile personale și natura, conștientizezi necesitatea de a avea grijă de sine și găsești motivația și mijloacele pentru a integra pe termen lung noi obiceiuri sănătoase. În cadrul programului de detox, hrănirea corpului se va efectua cu sucuri vii din fructe și legume proaspete, 100 % naturale pe bază de apă alcalină și microstructurată Kangen, totodată vei avea parte de antrenamente sportive cu cei mai profesioniști instructori (metoda Unica, Yoga, Pilates, Aqua), drumeție și sfaturi de la Maestru internațional al sportului, instructorul Unica Sport, Dinu Dabija, seminare susținute de cei mai buni specialiști și invitati specialil, master Class-uri, salină, bazin, saună,  masaj (opțional).

Pentru mai multe detalii poți accesa pagina de facebook al evenimentului –  https://www.facebook.com/Tab%C4%83r%C4%83-de-Detox-cu-Galina-Toma%C5%9F-132584113966446/  sau să suni la nr. de tel. 0 (61) 04 15 15. 

Trenuri care circulă fără șofer, în Danemarca. Vezi și alte lucruri curioase despre țara cu cei mai fericiți oameni
Articolul anterior
Scandal într-un troleibuz din Capitală, după ce taxatoarea a cerut încă 2 lei pentru bicicleta unui copil
Articolul următor
Alte articole interesante