Oxana a reușit să slăbească 23 de kg! Urmează-i exemplul. Începe și tu lupta cu kilogramele în plus!

Astăzi, vei afla istoria de succes a Oxanei Ojog-Iacob, o tânără moldoveancă stabilită în Franța, care a reușit să slăbească 23 de kg cu ajutorul Centrului Online de Nutriției și Sport, accesând platforma www.galinatomas.com.

separator

Oxana are 31 de ani, este mămica a două fetițe. Tânăra mamă a adoptat un regim alimentar corect și sănătos, a făcut schimbări în stilul său de viață și a reușit o performanță impresionantă.

În data de 8 mai, Oxana a intrat, în cea de-a 10-a ediție a proiectului online ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, cu greutatea de 78 de kg. Timp de 4 luni, ea a slăbit 21 de kg reușind să ajungă la 56,7 kg.

,,Îmi place de mine, nu mai am complexe legate de modul cum arăt, acum mă bucur să port haine mici și să am o siluetă sănătoasă. Combinația de alimente sănătoase, sportul dozat m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc ambasadoarei mele din cadrul proiectului, Oxana Bîrcă, care m-a ghidat pe tot parcursul și m-a ajutat să rămân motivată, oferindu-mi sfaturile utile, necesare pentru a câștiga lupta cu surplusul de kilograme”.

,,Celor care nu au suficientă încredere în forțele proprii și cărora le este teamă că nu vor reuși, aș vrea să le transmit următorul mesaj: ,,Nu vă ignorați! Iubiți-vă pe voi, faceți-vă un cadou corpului dumneavoastră! Treceți la un stil de viață sănătos! Faceți primul pas, iar următorii pași vor fi ghidați de persoane competente ce vă vor ajuta clipă de clipă. Mă mândresc cu faptul că fac parte din această comunitate sănătoasă! Le doresc succes tuturor femeilor care vor să devină mai sănătoase și frumoase”, este mesajul Oxanei.

Spune și tu DA! provocării și înregistrează-te chiar acum în cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’ – unicul proiect ce îți oferă posibilitatea să-ți vinzi kilogramele slăbite când îți atingi scopul!

Înregistrează-te pentru o consultație gratuită pe www.galinatomas.com!

Video scandalos. Un primar și-a umilit fiica, filmând-o dezbrăcată, în timp ce o certa
Articolul anterior
Foto. Panglică roșie, tăiată de către conducerea raionului în WC-ul unui gimnaziu din Moldova
Articolul următor