Oxana a reușit să slăbească 23 de kg! Urmează-i exemplul. Începe și tu lupta cu kilogramele în plus!

Astăzi, vei afla istoria de succes a Oxanei Ojog-Iacob, o tânără moldoveancă stabilită în Franța, care a reușit să slăbească 23 de kg cu ajutorul Centrului Online de Nutriției și Sport, accesând platforma www.galinatomas.com.

separator

Oxana are 31 de ani, este mămica a două fetițe. Tânăra mamă a adoptat un regim alimentar corect și sănătos, a făcut schimbări în stilul său de viață și a reușit o performanță impresionantă.

În data de 8 mai, Oxana a intrat, în cea de-a 10-a ediție a proiectului online ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, cu greutatea de 78 de kg. Timp de 4 luni, ea a slăbit 21 de kg reușind să ajungă la 56,7 kg.

,,Îmi place de mine, nu mai am complexe legate de modul cum arăt, acum mă bucur să port haine mici și să am o siluetă sănătoasă. Combinația de alimente sănătoase, sportul dozat m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc ambasadoarei mele din cadrul proiectului, Oxana Bîrcă, care m-a ghidat pe tot parcursul și m-a ajutat să rămân motivată, oferindu-mi sfaturile utile, necesare pentru a câștiga lupta cu surplusul de kilograme”.

,,Celor care nu au suficientă încredere în forțele proprii și cărora le este teamă că nu vor reuși, aș vrea să le transmit următorul mesaj: ,,Nu vă ignorați! Iubiți-vă pe voi, faceți-vă un cadou corpului dumneavoastră! Treceți la un stil de viață sănătos! Faceți primul pas, iar următorii pași vor fi ghidați de persoane competente ce vă vor ajuta clipă de clipă. Mă mândresc cu faptul că fac parte din această comunitate sănătoasă! Le doresc succes tuturor femeilor care vor să devină mai sănătoase și frumoase”, este mesajul Oxanei.

Spune și tu DA! provocării și înregistrează-te chiar acum în cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’ – unicul proiect ce îți oferă posibilitatea să-ți vinzi kilogramele slăbite când îți atingi scopul!

Înregistrează-te pentru o consultație gratuită pe www.galinatomas.com!

Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kg, în cinci luni

Cunoscută pentru rolul ei emblematic din serialul de la NBC „This Is Us”, actrița a fost pe deplin deschisă despre călătoria ei de slăbire din viața reală, la fel ca personajul ei din dramă, Kate Pearson. În timp ce era o actriță de succes, Metz se gândea constant la lupta ei continuă cu greutatea. Această luptă a dus în cele din urmă la eliminarea a 45 de kg.

First Look at Chrissy Metz hosting Meet Your Makers Showdown! -

Deși Metz nu mai lasă greutatea să interfereze cu succesul ei, a fost o călătorie lungă pentru ea să se simtă confortabil în pielea ei. În timpul eforturilor ei de slăbire, ea a făcut câteva schimbări în stilul de viață pentru a ajuta la pierderea kilogramelor. Potrivit People, Metz a slăbit 45 de kilograme mâncând mai puțin și făcând mai multă mișcare.

„Tot ce am făcut a fost să mănânc o dietă de 2.000 de calorii și să merg 20 de minute pe zi”, a spus ea pentru People.

Dezechilibrul caloric este cauza numărul unu a creșterii în greutate. În esență, dacă mănânci mai multe calorii decât arzi, atunci vei ajunge să te îngrași. Mai ales în zilele noastre, avem tendința de a mânca alimente procesate mai bogate în calorii și mai puține alimente integrale. Stăm mai mult pe scaun, ceea ce nu ajută la scăderea în greutate. De aceea, consumul unui număr mai mic de calorii și mișcarea, chiar și pentru o perioadă scurtă, pe parcursul zilei pot fi benefice pentru pierderea în greutate.

Este important să te concentrezi pe calitatea și cantitatea alimentelor.

Chrissy Metz Weight Loss 2022: Can A Plus Size Actress Do It? - Daily Hawker

Slăbirea lui Metz s-a întâmplat rapid, în decurs de 5 luni. Ea a avut nevoie să slăbească pentru a ajunge în lumea filmului. De atunci, din fericire, ea a devenit mai atentă cu corpul ei, concentrându-se pe a fi sănătoasă pentru ea însăși, nu pentru mass-media.

Chrissy Metz și-a dorit să-și schimbe complet viața

Metz a spus pentru publicațiile internaționale că ia măsuri pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, ea clarifică că opririle de-a lungul călătoriei sale de pierdere în greutate nu sunt pentru nimeni, în afară de ea însăși.

„Vreau să am un corp în formă, sănătos și să nu fiu pusă într-o cutie. Nu vreau să fiu limitată de nimic”, spunea Metz în interviu.

sursa

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Video scandalos. Un primar și-a umilit fiica, filmând-o dezbrăcată, în timp ce o certa
Articolul anterior
Foto. Panglică roșie, tăiată de către conducerea raionului în WC-ul unui gimnaziu din Moldova
Articolul următor