Porți tocuri înalte? Iată la ce riscuri te expui!

Începând de la disconfort și bătături și pâna la probleme de coloană, pantofii pot cauza o sumedenie de probleme de sanatate dacă nu sunt aleși și purtați în mod adecvat.

Conform studiilor s-a constat că încălțând pantofi cu toc se modifică centrul de greutate a corpului. Prin urmare ca să nu cădem, apar niște sisteme de compensare vertebrale și presiuni la nivelul articulații. Bazinul se anteriorizează fapt care duce la o arcuire exagerată a coloanei vertebrale. Drept consecință apar tensiuni musculare și alți factori care pot provoca patologii grave, precum hernia de disc.

De asemenea, au de suferit genunchii, deoarece suportă o presiune mai mare decât în cazul purtării unei încălțăminte cu talpa plată. Și zona care o vei simți cel mai dureros este la nivelul labei piciorului, fiind că toată greutatea corpului este proiectată anume pe ea.

Dacă tocurile sunt inevitabile în garderoba ta, te sfătui să porți tocuri nu mai mari de 2-3 centimetri și să limitezi utilizarea lor la 3-4 ore pe zi.  

Am pentru tine niște recomandări, ținând cont de ele nu doar te vei simți frumoasă și elegantă, dar și confortabil:

  1. Alege întotdeauna mărimea potrivită
  2. Optează pentru tocuri groase care îți vor oferi susținere și stabilitate
  3. Evită talpa subțire și optează pentru platformă
  4. Nu uita să faci pauze pe parcursul zilei, masându-ți ușor talpa.

Astăzi este cea mai bună zi din viața ta de până acum! Deoarece chiar acum poate fi cel mai potrivit moment să începi calea spre adoptarea stilului sănătos de viață.

Și există o formulă foarte simplă:

Frumusețe = Sănătate

Alege să fii frumoasă prin sănătate!

Pentru ca Ambasadorul  să te contacteze, accesează link-ul și foarte curând dai startul către o nouă viață!

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Vladimir Putin i-a dăruit cercei de 50.000 € şefei diplomaţiei austriece, cu care a valsat la nuntă, în 2018
Articolul anterior
Japonia ne oferă un grant de circa 15 milioane de euro
Articolul următor