Raport foto: ”Aniversarea de 10 ani Apa Kangen în România”

Astăzi, vă aducem în imagini, atmosfera unui dintre cele mai așteptate evenimente din Europa ”Aniversarea de 10 ani Apa Kangen în România”. Evenimentul dedicat sănătății a adunat împreună personalități notorii atât din România, Moldova și din străinătate, dar și reușite, modele de viață, povești de succes și obstacole depășite. Oaspetele de onoare a fost chiar fondatorul companiei Enagic, Dl. Hironari OHSHIRO, alături de soția sa, Dna. Yaeko OHSHIRO.

separator

Iar cea care a dat startul evenimentului a fost nutriționista Galina Tomaș, care a fost și unul dintre speakerii de onoare invitați, alături de fermecătoarea prezentatoare TV Andreea Marin și magificul Florin Pasat. 

Deviza companiei Enagic, reprezentant oficial al Apei Kangen în România este: ”Vom privi în urmă să învățăm, să mulțumim și să celebrăm. Vom privi înainte către oportunități, către un viitor cu principii simple precum întoarcerea la origini, sănătate și compasiune”.

Vezi articolul despre beneficiile apei Kangen.

”Îi mulțumesc Universului că am avut posibilitatea să fiu unul din speakerii de onoare și chiar am dat startul acestui eveniment unic în Europa. Acest rezultat l-am obținut prin pașii făcuți corect și datorită frumoasei colaborări cu Ruslan Flistoc, cărui îi mulțumesc pentru implicare și atitudine. Sunt bucuroasă că am pus o temelie trainică pentru a ajuta și mai multe familii. Știți că mereu sunt cu gândul la voi dragii mei și întotdeauna mă voi strădui să ofer o ghidare profesionistă și de calitate. Sunt sigură că, împreună vom aduce schimbări mari în viață, dar care pornesc cu pași mici precum este schimbarea apei, gândirii și stilului de viață!”, a menționat Galina Tomaș pe pagina sa de facebook.

📌VREI SĂ ȘTII CE APĂ BEI⁉️ 

 ⚠️Calitatate apei consumate poate determina un stil de viață sănătos sau poate genera diferite probleme de sănătate.⚠️

 Pentru a afla cu exactitate ce tip de apă bei, te ajutăm să o testezi în mod gratuit, indiferent în ce țară te afli. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la o consultație. Pentru aceasta este necesar să aduci cu tine un recipient de 0,5 l, PET, plin cu apa pe care o consumi.

📲 whatsapp sau viber – +393277778944
Înregistrare la numărul de telefon: 060886688
📩Email – asistentgt@gmail.com, kangenroyal@gmail.com.

 

 

Familia unuia din tinerii care au decedat în Germania, solicită ajutor pentru înmormântare
Articolul anterior
O Honda s-a răsturnat după ce s-a tamponat cu o Toyota, în centrul capitalei
Articolul următor
Alte articole interesante