Raport foto! Cum poți slăbi frumos și sănătos cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport ”galinatomas.com”

Deja de un an de zile, mii de femei din diferite colțuri ale lumii au reușit să slăbească spectaculos, datorită specialiștilor Centrului Online de Nutriție și Sport ”galinatomas.com”. Vorbind cu majoritatea dintre ele, am sesizat că principalul motiv care le-a ambiționat să slăbească, a fost cifra de pe cântar prea mare, problemele de sănătate, neîncrederea în sine, depresia, străinătatea, divorțul și multe altele.

separator

Acum, însă viața lor s-a schimbat radical, multe dintre aceste femei chiar au devenit mame după ce au scăpat de kilogramele în plus, altele și-au găsit jumătatea sau chiar un nou job. Iar regula de slăbire a fost foarte simplă: o alimentație sănătoasă fără înfometare sau pastile ”minune”, ore de sport regulate, hidratare și suportul reciproc în cadrul proiectului online ”Galina Tomaș îți cumpără kg!”. Mai jos ți-am pregătit doar câteva fotografii cu aceste doamne exemplu: cum erau înainte cu kg în exces și cum arată după slăbire.

1.

2.

3.4.

 

5.

6.

7.

 

8.

9. 10.

Dacă vrei și tu să slăbești și să arăți minunat, atunci nu ezita să te ÎNREGISTREZI pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a VI-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!. O poți face până în data de 16.05.2019.  Te întrebi cum?

E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni, la doar 80 de euro
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Keira Knightley este însărcinată cu al doilea copil. Primele imagini cu burtica rotunjoară!
Articolul anterior
Cum arată acum Notre Dame! Imagini exclusive din interiorul catedralei
Articolul următor
Alte articole interesante