Raport foto! Seminar gratuit la Unica Sport, despre cum să slăbești sănătos

La sfârșitul, săptămânii trecute pe data de 16 noiembrie, Galina Tomaș și partenera sa Unica Sport Elat și Independenței – Stella Croitor au organizat un seminar gratuit cu tema ”Cum poți slăbi sănătos cu Galina Tomaș și Stella Croitor”. De această dată, cele care au aflat despre regulile stilului sănătos de viață au fost doamnele și domnișoarele care nu au făcut sport, până acum.

separator

Și ca de fiecare dată, organizatorii au avut parte de o experiență minunată alături de cele peste 50 de femei, care au spus DA sănătății și frumuseții, și care în curând vor începe munca asiduă asupra siluetei și alimentației corecte, în cadrul proiectului inițiat la Unica Sport Moldova, filiala Elat.

Detalii despre înregistrare în proiect aflați la acest nr. de tel 0(79)122-500. Grăbiți-vă, fiindcă ofertele unice durează doar pe parcursul acestei săptămâni. Astfel, în noul proiect beneficiați de abonamete pentru 3 luni la Unica Sport Elat la prețuri super – avantajoase:

–  Abonament de 12 frecvențe, oră fixă / 1100 lei;

– Abonamet de 12 frecvențe, combinat / 1300 lei;

– Abonamet nelimitat / 1500 lei.

Surprizele nu se opresc aici, fiecare participantă va fi ghidată zilnic de către antrenorul său și managerul filialei Unica Sport Elat, Stella Croitor și vor primi un BONUS – Testarea Nutrițională și Fizică efectuată absolut gratuit!

Dacă nu ați reușit să ajungeți la eveniment și locuiesc în altă localitate sau în altă țară sunteți așteptat cu drag în Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com pentru a beneficia de o consultație gratuită, deoarece începe o nouă ediție a proiectului online “Galina Tomaș îți cumpără kg!” Detalii în curând…

Partenerii care au contribuit la organizarea seminarului din cadrul Unica Sport, filiala Elat sunt: Brass Band– sunet; compania Tiande Moldova -ceaiuri și cosmetică; Megasun solarFotoLand – studiou de fotosesiune și cafeteria Cafelini – cafea și ciocolată.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante