Roma – gazda seminarului gratuit de nutriție din cadrul Turneului Internațional: „Cum poți slăbi de acasă 10 kg în 10 săpămâni”

Astăzi, vă prezentăm raportul foto și video a seminarului gratuit din cadrul Turneului Internațional cu Galina Tomaș: „Cum să slăbești 10 kg în 10 săptămâni Online”. De această dată, evenimentul dedicat stilului sănătos de viață a ajuns la Roma, în Italia. Toți cei prezenți au avut parte de un program exclusiv, unde au aflat cum să slăbească sănătos și să-și remodeleze silueta mult dorită, cu ajutorul alimentației și hidratării corecte.

separator

Orașul Roma a fost un început perfect al Turneului Internațional, iar cel mai îmbucurător fapt este că, atât băștinașii, cât și conaționalii noștri sunt dornici să afle cum să ducă o viață sănătoasă și longevivă, indiferent de hotare! Cu siguranță, femeile au plecat acasă pline de energie și mai încrezătoare în forțele proprii. Totodată, nutriționista a fost invitată și la inaugurarea noul oficiu ENAGIC în orașul Padova –  unde calitatea apei este pe primul loc.


Galina Tomaș aduce mulțumiri tuturor partenerilor care i-au fost aproape în turneul din acest început de an: gazdei Enagic Centro Italia și expertul în domeniul hidratării Ruslan Flistoc pentru organizare și susținere, celei mai extraordinare echipe, Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com, și unica.md pentru implicarea în promovarea evenimentului. Stați aproape de noi,  pentru a afla detaliile următorului seminar gratuit „Cum poți slăbi sănătos ONLINE: 10 kg în 10 săptămîni!

În Moldova revin ninsorile! Vezi prognoza meteo
Articolul anterior
Fotografii impresionante. Cum arăta orașul Chișinău în anul 1930
Articolul următor
Alte articole interesante