S-a dat startul înscrierilor la cea de-a 11-a ediție a proiectului online ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

Cel mai complex proiect online de slăbit ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” continuă cu cea de-a 11-a ediție. Dacă încă nu ai făcut-o până în acest moment, acum e șansa ta să spui stop exceselor alimentare, să dai jos kilogramele în plus și să obții silueta visurilor tale! Înscrie-te pe www.galinatomas.com, în cel mai minunat proiect online de slăbit, cu ajutorul căruia mii de femei au reușit să topească kilogramele și să adopte stilul sănătos de viață!

separator

Cea de-a 11-a ediție a proiectului aduce o premieră absolută: ghidul ediției este Valerica Chetrari care a reușit să slăbească 30 de kg.

Mai mult, în cadrul ediției noi, beneficiați de 30 de puncte bonus (adică 30 de euro), dacă vă înregistrați până pe 13 septembrie, 20 de puncte bonus – dacă o faceți până în cea de-a 2-a săptămână a proiectului și 10 puncte dacă vă alăturați proiectului pe ultima sută de metri!

Iar la finalul celor 10 săptămâni, așa cum e tradiția, veți avea ocazia să vindeți kilogramele slăbite – fiecare kilogram este echivalent cu 7 euro, ceea ce înseamnă o săptămână în Centrul Online de Nutriție și Sport!

Și asta nu e tot! Centrul Online de Nutriție și Sport! a pregătit mai multe surprize pentru a vă motiva să spuneți DA sănătății și NU kilogramelor în plus! Vei afla totul pe parcurs, așa că nu ezita!

Înregistrează-te pentru o consultație gratuită chiar acum, pe www.galinatomas.com, și află toate detaliile despre unicul proiect din Moldova ce îți cumpără kilogramele slăbite!

Maria Van Kerkhove din cadrul OMS, despre cazurile de reinfectare cu noul coronavirus în întreaga lume: ,,Deocamdată, sunt irelevante din punct de vedere statistic”
Articolul anterior
În grădinițele din Chișinău au fost deschise grupe suplimentare
Articolul următor
Alte articole interesante