A slăbit 17 kg timp de 10 săptămâni! Află aici cum s-a schimbat viața unei moldovence

A dat jos 17 kg în doar trei luni, cu ajutorul unei alimentații corecte și a exercițiilor fizice regulate. Vorbim de Nina Zaharia, o moldoveancă stabilită în Germania care și-a schimbat radical viața, datorită Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com.

separator

Din cauza dereglărilor hormonale Nina spune, că a început să se îngrașe văzând cu ochii după împlinirea vîrstei de 30 de ani, iar orice tentativă de slăbire, eșua de fiecare dată. Colacul de salvare au fost specialiștii paltformei galinatomas.com. Astăzi, protagonista noastră se simte mult mai bine, iar pentru obținerea siluetei dorite, condiția principală a fost și este mișcarea, hidratarea corectă și alimentația echilibrată – reguli pe care le-a deprins prin intermediul proiectului online Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!

„Deja de mulți ani, împreună cu familia locuiesc în Germania. Am 37 de ani, sunt căsătorită și am doi copii de 11, și respectiv 13 ani. M-am îngrășat din cauza unei disfuncții la nivelul glandei tiroide, dar recunosc că și din cauza combinării incorecte a alimentelor, și a stilului sedentar de viață. Despre proiectul ”Galina Tomaș îți cumpără kg” am aflat chiar în ultima zi de înregistrare în ediția anterioară, când am citit un articol pe unica.md despre Doinița Mândru, care a slăbit cu ajutorul echipei Centrului Online de Nutriție și Sport. Am intrat în proiect cu 80 de kg, iar după prima săptămână de ghidare online, alimentație corectă și exerciții fizice zilnice am văzut că am început să slăbesc, ceea ce m-a ambiționat și mai mult să nu mă opresc. Acum, am 63 de kg, însă îmi doresc foarte mult să ajung la cele 55 de kg, recomandate de specialiști. Să știți, chiar este posibil să slăbești, dacă depui mult efort în acest sens și aplici regulile stilului sănătos de viață, în fiecare zi. Chiar și soțul meu a început să mănânce mult mai sănătos, fără multă carne, zahăr și pâine albă. Sunt mândră de performanțele mele și vreau să fiu un exemplu pentru fiica mea, rudele mele, dar și alte femei.”
Poți fi și tu mai sănătoasă și mai împlinită dacă te vei alătura celei de-a 6-a ediții a proiectului online ”Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Doar aici, participantele învață diverse metode de slăbire și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții.De asemenea, doctorul în științe medicale Galina Tomaș va ghida personal participantele în cadrul seminarelor din grupul privat ”Galina Tomaș îți cumpără kg” care vor avea loc în perioada 16.05.2019 – 25.07.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE, FRUMOASE și UNICE.
  1. Înregistrează-te chiar acum pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni la doar 80 de euro
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Ducii de Sussex au anunțat numele bebelușului!
Articolul anterior
Marele Picnic cu trupa TAXI SE AMÂNĂ pentru sfârșitul lunii mai
Articolul următor