A slăbit 27 de kg în doar cinci luni cu ajutorul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com! Angela Lisnic, un adevărat exemplu de ambiție și determinare

De când se ține minte, Angela Lisnic a fost plinuță cu multe kg și colăcei împrejurul taliei, iar cifra de 104 kg era o normă. Ea credea că așa îi este feleșagul, mai ales că majoritatea rudelor sunt supraponderale. Totuși, după mai multe încercări de slăbire eșuate și probleme de sănătate apărute în timp, protagonista noastră s-a mobilizat și și-a transformat lupta cu kilogramele în plus într-un scop în viață. Astfel, în cinci luni doamna Angela a reușit să slăbească 27 de kg.

separator

„Am avut multe kg încă de mică. Mama mereu îmi spunea că semăn cu mămuca și tătuca. Mai mult, la noi acasă masa era plină cu câteva feluri de mâncare care trebuiau consumate toate, pentru a avea energie de muncă întreaga zi. Însă, acum înțeleg că nu este chiar așa, după ce am reușit să slăbesc fără să țin foame, cu multe lichide și exerciții fizice regulate. Ba din contra pot să afirm, că nu mâncarea grasă îți dă energie și putere, dar una de calitate cu multe vitamine și nutrienți. Am slăbit pentru că asta-i sănătatea mea, eu răspund de ea. De aceea, trebuie să fim responsabili și conștienți de ceea ce mâncăm și cine suntem. Și aș vrea să adaug, că am luat decizia de a slăbi după ce într-o zi am găsit mai multe fotografii de familie în care eu nu sunt prezentă. De ce? Răspunsul e foarte simplu și banal, îmi era rușine să mă fotografiez pentru că arătam oribil, îmi era rușine de propria înfățișare. Iată așa! Îmi pare foarte rău, că nu am acționat mai devreme ca să fiu prezentă și eu în toate aceste amintiri foto, timpul nu-l mai întorci înapoi. Da, e foarte trist. Așa că, vă îndemn pe toate să vă pese de propiul corp, deoarece el este casa sufletului și existenței voastre!”

Pe parcursul celor cinci luni de slăbire, doamna Angela a fost ghidată de echipa online de profesioniști din cadrul  Centrului online de nutrție și sport galinatomas.com și a devenit mai SUPLĂ , mai SĂNĂTOASĂ și mai FRUMOASĂ. Așa arăta în luna aprilie din acest an:
Așa, arată Angela Lisnic, acum. O femeie încrezută în forțele proprii, care nu se oprește aici. Ea și-a pus scopul să ajungă până la 68 de kg. Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face chiar astăzi și până în data de 03.12.2018.

Doamna Angela a înțeles, că de fapt este responsabilă și de sănătatea familiei sale. De aceea, în meniul zilnic se regăsesc alimente sănătoase bogate în vitamine și nutrienți. Ea s-a schimbat, a reușit și este foarte mândră de rezultatul obținut! Poți fi și tu un exemplu pentru cei din jur dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții și învață metoda de slăbire adaptată la tipul lor de siluetă.

„Când ai mură în gura nu e greu de loc… Dorință să fie și totul este posibil. Iar eu m-am schimbat, chiar dacă zilnic auzeam că nu voi reuși. Am decis să fac o schimbare în viața mea, ca să fiu un exemplu de voință, frumusețe și feminitate pentru fiica mea de 11 ani.”

Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Transformare uimitoare! Josie a slăbit 60 de kg în doar un an și dezvăluie secretele succesului ei
Articolul anterior
Olga Busuioc menține o relație apropiată cu nașii ei de cununie. Poze din vacanță
Articolul următor
Alte articole interesante