Timp de trei luni a slăbit 14 kg! Cea care a ambiționat-o a fost chiar fiica ei

Tatiana Praporșcic arată extraordinar, după ce a reușit să scape de colăceii din jurul taliei și kilogramele în exces. Este mândră de rezultat și spune că, nu își imaginează viața fără sport și mâncarea sănătoasă. Cele 14 kg, eroina noastră a reuşit să dea jos după un program strict, fiind monitorizată de una dintre ambasadoarele stilului sănătos de viață din cadrul Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com.

separator

Tatiana ne-a povestit că, a început lupta cu kg încă, de la lansarea proiectului galinatomas.com. A respectat programul impus de specialişti, a făcut multă mișcare și desigur a fost suținută de cei dragi!

„Lupta cu kg în exces a început încă anul trecut, când fetița mea de 5 anișori mi-a spus într-o zi că, sunt grasă și am burtă mare. Mi-a fost foarte dureros să aud așa cuvinte. Însă, acum îi mulțumesc pentru acest gest. Dar, să vă povestesc mai departe. Pe data de 20 ianuarie 2018 când a fost lansat ”Centrul online de nutriție și sport galinatomas.com”, imediat am procurat un abonament pentru șase luni. Și totodată, am fost una din primele participante care s-a înscris în prima edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!  Am acceptat provocarea de a slăbi sănătos 10 kg în 10 săptămîni, dar am reușit să slăbesc chiar 14 kg – de la 60 de kg am ajuns la 46.  Mă simt foarte bine şi sunt mândră, că am făcut această schimbare în viața mea. Nu am trişat, pentru că fiica mea făcea zilnic exercițiile cu mine împreună. Acum, sunt la etapa de menținere și chiar, îmi reușește să fiu FRUMOASĂ, SĂNĂTOASĂ și un exemplu de urmat pentru sutele de femei din jurul meu. Iată așa! Chiar dacă locuiesc la Moscova și lucrez până târziu, asta deloc, nu este un impediment să fac sport și să fiu împlinită.”

Așa, arăta Tatiana când avea 60 de kg!

Iată, așa arată acum la 46 de kg. Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a 5-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți bine! O poți face chiar astăzi și până în data de 15.02.2019.

La înălțimea de  1,55 – Tatiana s-a schimbat foarte mult și i-a reușit, datorită muncii zilnice asupra corpului și a dorinței de a fi un exemplu pentru familia sa! Poți fi și tu mai sănătoasă și mai suplă dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele învață metoda corectă de slăbire adaptată la tipul lor de siluetă și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții.Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a 5 ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care începe pe 15 februarie. Grăbește-te și înregistrează-te în cursa pentru cea mai frumoasă și grațioasă siluetă, de până acum, și ai șansa unică să începi o schimbare! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Iar dacă ai deja un abonament în Centru Online de Nutriție și Sport – galinatomas.com, îndeplinește doar Pasul 3.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

 

alte Articole interesante