Turneul Internațional cu Galina Tomaș: ”Cum poți slăbi de acasă 10 kg în 10 săptămâni” trece granița! De această dată ești așteptat în Italia, la Roma

Turneul Internațional cu Galina Tomaș despre un stil sănătos de viața, continuă. De această dată nutriționista și echipa online galinatomas.com îți dau întâlnire în Italia, la Roma. Așa că, dacă vrei să știi cum poți obține silueta de vis de acasă, doar la un click distanță, ia-ți familia și prietenii și vino la seminarul GRATUIT ”Cum poți slăbi de acasă 10 kg în 10 săptămâni”. Pregătește-te să primești cele mai utile sfaturi în materie de detoxifiere, remodelare corporală, ADOPTAREA principiilor unei alimentației corecte și echilibrate.

separator

Nu în ultimul rând vei afla și regulile esențiale despre consumul apei pentru a asigura o bună funcționare a organismului, ținând la distanță îmbătrânirea prematură și bolile severe. Și așa cum, pilonii slăbirii sănătoase sunt mișcarea, alimentația și hidratarea corectă, alături de mine la seminar va fi prezent și expertul în domeniul hidratării, Ruslan Fliștoc care îți va dezvălui tot adevărul despre apa pe care o bei zilnic și cât de folositor este să o consumi ca să fii mai sănătos, să arăți bine și să scapi de kilogramele în plus.

„Cu siguranță, consumul apei de calitate asigură hidratarea optimă și trebuie să fie o prioritate în menținerea sănătăți dumnevoastră. Să știți că, beneficiile pe care apa le are asupra corpului uman sunt nenumărate, aceasta ajutând la eliminarea toxinelor din organism, la o bună funcționare a metabolismului, a mușchilor și țesuturilor corpului, în același timp. Și cum a menționat și d. Galina Tomaș, este o oportunitate extraordinară să participați la acest seminar unic destinat SĂNĂTĂȚII și frumuseții.”, a menționat exeprtul.

Astfel, dacă esti acum în Italia și îți dorești să te bucuri de o sănătate de fier și să ajungi la silueta dorită, să știi că acum toate planurile tale sunt ușor de realizat. Mai multe detalii vei primi, dacă vii pe data de 9 februarie, la seminarul GRATUIT ”Cum poți slăbi de acasă 10 kg în 10 săptămâni”.

Pentru înregistrare și mai multe detalii poți suna la numărul de telefon din Republica Moldova: 0(60) 88-66-88, Italia whatsapp sau viber – (+393)277 778 944 sau trimite un email pe poșta electronică asistentgt@gmail.com.

Un tânăr a dispărut fără veste. Familia cere ajutor
Articolul anterior
A fost declarată epidemie de gripă în România: 54 de morți
Articolul următor
Alte articole interesante