Ultimele 2 zile de înscriere în Competiția de Slăbit Online:”Noi îți cumpărăm kilogramele”!

Te-ai săturat să-ți spui că începi să slăbești de luni, de la data de 1, după ce trece ziua de naștere etc.? Nu îți mai place ce vezi în oglindă, dar nu te poți motiva să începi o schimbare? Nu ai o sală de sport prin preajmă? Nu îți ajung bani pentru un nutriționist? Acum, nu mai căuta scuze. Pentru că echipa nutriționistei Galina Tomaș a lansat  Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova, care este la un click distanță de la tine.

separator

Cum? Foarte simplu, imaginează-ți că ai non-stop un nutriționist și antrenor lângă tine.

Și pentru că utilizatoarele platformei se laudă deja cu primele rezultate obținute, de la 3 la 15 kilograme slăbite, în doar o lună, vrem să mobilizăm cât mai multe femei să-și pună la bătaie spiritul competitiv și lansăm competiția de slăbit de-acasă: ”Noi îți cumpărăm kilogramele!”

În ce constă competiția?

Timp de 10 săptămâni, vei avea posibilitatea de a fi ghidată de către Galina Tomaș, să uiți de kilogramele nedorite și să-ți creezi deprinderi pentru un stil sănătos de viață. 

Iar la final de proiect, în dependență de kilogramele slăbite, ve-ți primi premii valoroase sau chiar MARELE PREMIU în valoare DE 1000$.

Grăbește-te, au rămas zile numărate până la final de înscriere: doar până pe 10 februarie poți intra în competiție!

Ce trebuie să faci?

  1. Înregistrează-te gratuit pe https://galinatomas.com/register
  2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult) https://galinatomas.com/page/subscriptions
  3. Alătură-te grupului privat în Facebook unde vom comunica pe parcursul a 10 săptămâni: https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/

IMPORTANT: Dacă ai deja un abonament în Centru Online de Nutriție și Sport – galinatomas.com, îndeplinește doar Pasul 3.

ANUNȚ! Toți cei care au îndeplinit pașii și au fost acceptați în grupul închis:”Noi îți cumpărăm kilogramele”, sunt așteptați sâmbătă, 10 februarie, la ora 10.15, LIVE cu Galina Tomaș!

Succes la slăbit sănătos!

Un autocar parcat pe o stradă din Capitală a fost cuprins de flăcări
Articolul anterior
O elevă de 11 ani a ajuns la spital, după ce ar fi fost lovită de profesoara de engleză
Articolul următor
Alte articole interesante