Un an de zile împreună cu galinatomas.com: cu minus 11 kg pe cântar și multă energie în suflet

Timp de un an de zile, mii de femei și-au schimbat destinele datorită Centrului Online de Nutriție și Sport, au reușit să înregistreze rezultate uimitoare în lupta cu kilogramele în plus și să devină mai sănătoase și mai încrezătoare în forțele proprii. Este și cazul Anastasiei Popescu care datorită ambiției și efortului a reușit să slăbească și să-și remodeleze silueta frumos.

separator

Așa arăta Anastasia, un an în urmă. Iată ce ne-a povestit:

„De când mă țin minte eram slăbuță și aveam o talie de viespe. Corpul meu a început să se schimbe în timpul sarcinii, când nu am avut limite alimentare… În cele nouă luni, am manâncat mult și de toate. Preferatele mele delicii culinare erau brioșile, clătitele, checurile și gogoșile. Și chiar dacă, uneori eram conștientă că, mănânc produse care îngrașă, oricum continuam, deoarece nu mă puteam abține. Așa că, am adăugat 20 de kg. În primele luni după naștere am slăbit în jur de 10 kilograme, iar de celelalte kg în plus am scăpat după ce mi-am procurat un abonament pe platforma online galinatomas.com. Am acceptat provocarea să slăbesc anul trecut, în luna ianuarie, când aveam 67 de kg. Încetul cu încetul, fără să țin diete stricte am reușit să dau jos 11 kg și recunosc, că la sărbători am mai trișat puțin și am mai gustat din alimente care nu se prea putea de gustat. Însă, eu sunt sigură că până la cele 49 de kg pe care le-am avut cândva  voi ajunge neapărat – cuvântul cheie fiind moderația, alimentația echilibrată, hidratarea și sportul!”
Anastasia a demostrat că este posibil să slăbești sănătos și frumos, fără îmfometare, cu mâncare de calitate și multă mișcare! Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a V-a ediție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!. Deoarece este posibil, să ai o sănătate de fier și să te simți bine în propriul corp, lucru care i-a reușit și protagonistei noastre, care este extrem de mulțumită de rezultatul obținut până acum, datorită echipei online galinatomas.com.

Și visul tău poate deveni realitate dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele învață diverse metode de slăbire adaptate la tipul lor de siluetă și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții. Înregistrează-te chiar în acest moment, urmând acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Așa vin copiii din Finlanda la școală, cu bicicletele
Articolul anterior
Mary Kay®: Trăiește, Iubește, Visează fără frică!
Articolul următor
Alte articole interesante