Un parteneriat de succes: Galina Tomaş & CSP Bălţi

29 iulie 2017, a fost marcată în agenda Cabinetului de Nutriţie GT încă cu un eveniment din cadrul Turneului de Vară al Seminarelor citite de Galina Tomaş. Centrul de Sănătate Publică Bălţi a fost gazda seminarului „Slăbeşt sănătos 10 KG în 2 luni” de sâmbăta trecută!

separator
079 093

Deşi vara este în toi şi lumea alege vacanţele pe litoral, tot mai multe persoane se înregistrează la Seminarele de Nutriţie a Galinei Tomaş din această vară, pentru a afla din secretele ce stau în spatele unei vieţi ferite de boli:

„Mai puţin zahăr, mai puţine produse de origine animală, dar mai multe legume şi verdeţuri. Cât mai multă mişcare şi gândire pozitivă!”, ne sfătuie Galina Tomaş.
gal3gal1gal2

Publicul de la Bălţi a fost dornic să afle cât mai multă informaţie despre un regim alimentar echilibrat. Îmbucurător este faptul, că la astfel de evenimente sunt prezenţi deja şi bărbaţi, care vor să afle din prima sursă despre alimentaţia sănătoasă! Combinarea alimentelor, menţinerea rezultatelor obţinute prin sport şi nutriţie, coşul alimentar corect – aceste şi multe alte întrebări au fost puse în discuţie la Seminarul „Slăbeşt sănătos 10 KG în 2 luni”.

Picture 075Picture 111

Agitaţia vieţii de zi cu zi, ne duce spre dorinţa de a adapta un stil de viaţă cât mai sănătos atât din punct de vedere moral, cât şi cel fizic. Învăţăm să ne curăţim de toxicitatea alimentară, să renunţăm la vicii sociale, să ne hidratăm atât cât ne cere organismul şi să găsim motivaţii pentru a savura din plin pofta de viaţă!

Turneul Seminarelor continuă! Pe 12 august, la Edineţ, vă aşteptăm pentru a continua discuţiile despre cum să Slăbeşti sănătos 10 KG în 2 luni! Pentru înregistrare accesează aici
Detalii la telefon: 060 46 88 66

gal6gal4gal5
gal9gal7gal8
gal11gal10

 

Un bărbat transgender a născut un băiețel
Articolul anterior
Bravo! Canotorii moldoveni au obținut aurul la Campionatele Mondiale de tineret
Articolul următor
Alte articole interesante