Un rezultat mult dorit! Două femei, mama și fiica, au slăbit împreună și vă dau întâlnire pe pagina de facebook a Galinei Tomaș

Astazi, 28 aprilie ora 16.00, nutriționista Galina Tomaș invită, pe pagina ei oficială de facebook, toate femeile ce au nevoie de o doză bună de motivație pentru o schimbare radicală în viața lor!

separator

Își vor da întâlnire, două femei a căror istorie de succes poate inspira orice femeie să spună DA sănătății și să înceapă procesul de remodelare corporală.

Doamna Emilia și fiica sa, Veronica, au reușit să scape de kilogramele în plus și, odată cu acestea, și de problemele de sănătate! Doamna Emilia, la vârsta de 65 ani, a reușit să slăbească peste 20 de kg. Cu un corp nou, mult mai ușor, Doamna Emilia a întinerit cu adevărat dând uitării povara kilogramelor apăsătoare.  Ea a fost ghidată chiar de către fiica sa, Veronica, care a slăbit și ea cu Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com. Acum, Veronica este ambasador al centrului și ajută sute de femei să slăbească și să urmeze regulile unui stil sănătos de viață.

Află istoria de succes a mamei și fiicei, care împreună au reușit! Nu rata evenimentul care va avea loc pe pagia oficială de facebook Galina Tomaș.

Dacă îți dorești și tu să scapi de kilogramele în plus și să îți pregătești silueta pentru noul sezon estival, începe să-ți urmezi visul chiar acum – #ONLINE, chiar acasă la tine!

Ești la un click distanță! Mii de femei au reușit, cu siguranță vei reuși și tu! Accesează platforma www.galinatomas.com și cere o consultație gratuită! Vezi video!

Istoria unui bărbat din Capitală, diagnosticat pozitiv cu Covid-19
Articolul anterior
Trei voluntari care împărțeau produse persoanelor nevoiașe au fost diagnosticați cu coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante