UNICA Sport își continuă activitatea în Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com din data de 01.09.2020

Evoluția și noi schimbări la nivel global ne dau noi instrumente și posibilități, iar noi trebuie doar să le acceptăm și să ne adaptăm schimbărilor. Primul proiect online de succes, Centrul Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com, accesibil la nivel internațional, își extinde activitatea!

separator

Rețeaua Unica Sport își continuă activitatea în mediul online!

Din 1998, echipa Unica Sport ajută mii de oameni să își obțină rezultatul dorit în remodelarea corporală după o metodă patentată care, de astăzi, își continuă calea doar online!

Toate persoanele care își doresc să fie ajutate în tot ceea ce înseamnă remodelarea corporală și adoptarea stilului sănătos de viață sunt așteptate cu mare drag în Centrul Online de Nutriție și Sport!

Dacă ai avut un abonament activ la Unica Sport și nu ai reușit să frecventezi toate antrenamentele, primești o lună de antrenamente zilnice online cu toate instrumentele incluse în cabinetul tău personal de pe platforma GalinaTomas.com sau poți continua să frecventezi antrenamentele la sălile care își vor continua activitatea. Tu alegi!

Iar dacă ești client Unica Sport, în ultimii patru ani, poți să beneficiezi de mega ofertă exclusivă pentru clienții Unica Sport – achiți un abonament de 1 lună și primești 2. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul AICI și vei fi contactată de unul din ambasadorii Centrului Online de Nutriție și Sport pentru a primi toate detaliile! Vezi video!

648FC3AC-CBA2-498E-AC57-74CFAFBA8EE9 from GalinaTomas on Vimeo.

Interpreta Tatiana Spânu s-a tratat de Covid-19: ,,Nu doresc nici dușmanului meu să treacă prin ceea ce-am simțit eu”
Articolul anterior
Peste 35.000 de copii au mers anul acesta în clasa întâi
Articolul următor
Alte articole interesante