Exerciții pentru fese bombate, perfecte pentru plajă!

Victoria Bălteanu
Victoria Bălteanu,
instructor Unica Sport

Poți avea coapsele tonifiate și posteriorul fără celulită dacă faci următoarele exerciții. Instructorul Unica Sport, Victoria Bălteanu, te va îndruma ca să faci fiecare exercițiu corect și să obții efecte maxime într-un interval scurt de timp.

separator

Coapse ferme

Începe exercițiul în poziție de fandare, cu un picior flexat în față și altul în posterior, formând unghiuri de 90 de grade. Ține brațele la talie. În continuare, ridică-te și ridică piciorul din posterior în față, menținând unghiul dintre gambă și coapsă. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 20 de ori, apoi schimbă poziția și repet-o de încă 20 de ori.

1


Posterior bombat

Începe exercițiul în poziție patrupedă, cu un picior extins pe diagonală. În continuare, ridică piciorul paralel solului, apoi du-l pe diagonală, în direcție opusă. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 20 de ori cu un picior, apoi schimbă poziția și repetă de încă 20 de ori cu celălalt picior.

2


Coapse interne fără celulită

Începe exercițiul în poziție culcată pe spate, cu brațele pe lângă corp și picioarele flexate în aer. În continuare, extinde picioarele sus, perpendicular solului, după care depărtează-le maximal. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori.

3


Posterior tonifiat

Începe exercițiul în poziție culcată pe spate, cu brațele unite după cap și picioarele flexate. În continuare, extinde un picior și concomitent ridică trunchiul de la podea. Ai grijă să menții o linie dreaptă. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori cu un picior și de 20 de ori cu celălalt picior.

4


Coapse și spate sănătos

Începe exercițiul culcată pe abdomen, cu brațele unite în față și picioarele flexate, cu tălpile unite. În continuare, ridică coapsele, dezlipind genunchii de la podea. Inspiră pe nas, atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură, la contracția lor. Repetă mișcarea de 20 de ori.

5

Atenţie, diaree!
Articolul anterior
Nicoleta Gavriliță nu merge la shopping. Iată cine îi cumpără hainele!
Articolul următor
Alte articole interesante