Fă 7 minute acest exercițiu! Este mult mai eficient decât ore întregi de alergat

Un nou studiu arată că şapte minute de exerciţii fizice intense pot fi mai eficiente decât ore întregi de alergat sau de ridicat greutăţi.

separator

Acest tip de antrenament,necesită câteva pauze. Activitatea foarte intensă trebuie însoţită de perioade scurte de recuperare. În programul elaborat de specialiștii Unica Sport, această recuperare are loc în timpul pauzelor de 10 secunde dintre exerciţii. De asemenea, pentru că exerciţiile alternează muşchii din partea superioară a corpului cu cei din partea inferioară, muşchii neantrenaţi au timp să se refacă (motiv pentru care ordinea exerciţiilor este importantă).

Pe o scară a disconfortului de la 1 la 10, intensitatea trebuie să atingă pragul de 8. Cu alte cuvinte, cele şapte minute trebuie să fie neplăcute. Chiar dacă activitatea fizică intensă nu va fi plăcută, cercetările arată că acest tip de efort duce la reducerea grăsimii corporale, îmbunătăţeşte sensibilitatea la insulină, aduce muşchii într-o condiţie fizică bună şi creşte capacitatea aerobică.

source

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068 752 223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Clătite cu banane și bacon crocant
Articolul anterior
Reguli de stil pentru sezonul rece de la Maggy Platon: “Nu-ți ascunde formele și lasă rușinea comsomolistă la o parte”
Articolul următor
Alte articole interesante