Lucrează-ți fesele! 5 exerciții simple

antr
Nadejda Ceban,
Instructor Unica Sport

Picioarele sexy și tonifiate sunt la modă în orice sezon. De aceea și toamna trebuie să arăți bine, chiar dacă nu te mai duci la mare și nu mai porți fustițe scurte. Nadejda Ceban, instructorul Unica Sport, îți va demonstra 5 exerciții pe care le poți face acasă, pentru a avea picioare de invidiat.

Picioare sexy

  1. Din poziţia ortostatică, efectuează o fandare în lateral cu genunchiul orientat anterior. Extinde celălalt picior şi du braţele unite în aceeaşi direcţie cu piciorul flexat.
  2. Din această poziție, du piciorul flexat în posterior în direcţia opusă. Flexează piciorul extins şi du braţele unite în aceeaşi direcţie.

Repetă lent mișcarea de 20 ori, după care schimbă piciorul şi repetă de 20 de ori. Acest exerciţiu este destinat antrenării muşchilor coapselor, ai feselor şi ai taliei. Ca să ai energie şi rezistenţă, respiră corect: inspiră pe nas şi expiră pe gură.

1


Picioare frumoase

  1. Începe exercițiul în poziție ortostatică cu mâinile pe talie și cu un picior flexat posterior, orientând degetele spre podea, iar între gambă și coapsă formează un unghi de 90 de grade.
  2. Din acestă poziție, du piciorul flexat posterior, ținând trunchiul nemişcat și abdomenul încordat. Revino la poziția inițială.

Repetă exercițiul de 20 de ori, apoi schimbă piciorul şi mai fă încă 20 de prize. Exerciţiul dat este destinat modelării muşchilor fesieri. Inspiră pe nas la relaxare muşchilor şi expiră pe gură la contracţia lor. Cu cât mai bine îţi controlezi corpul, cu atât eficienţa exerciţiului este mai mare.

2


Coapse ferme

  1. Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu mâinile la talie şi picioarele unite.
  2. Din această poziție, efectuează o fandare în posterior, astfel încât între gambă și coapsă să formezi un unghi de 90 de grade la ambele picioare. Nu apleca trunchiul în faţă şi încordează abdomenul.

Fă 20 de prize, după care schimbă piciorul şi efectuează exerciţiul încă de 20 de ori. Această mişcare antrenează muşchii coapsei anterioare şi ai fesei. Inspiră pe nas când eşti în poziţia ortostatică şi expiră pe gură cînd efectuezi fandarea. Aşează-te jos cât poţi de mult, important e să nu-ţi forţezi corpul.

3


Picioare reliefate

  1. Așează-te pe saltea, în poziția patrupedă. Du bazinul în posterior, până ajungi cu pieptul la genunchi, fesele la calcanee şi extinde brațele anterior.
  2. În continuare, ridică bazinul şi du piciorul flexat spre lateral, formând între gambă și coapsă un unghi de 90 de grade. Revino la poziția inițială.

Alternează de 20 de ori. Acest exerciţiu îţi topeşte grăsimea de pe coapse, fese şi talie. Respiră corect, altfel nu slăbeşti: inspiră pe nas şi expiră pe gură.

4


Fese tonifiate

  1. Începe exerciţiul din poziția culcat pe spate, cu braţele lângă corp. Ambele picioare flexate: unul cu talpa la podea, celălalt cu calcaneul deasupra genunchiului piciorului flexat de sprijin.
  2. În continuare ridică bazinul de la podea, contractând muşchii fesieri şi abdominali drepţi. Revino la poziția inițială.

Repetă mişcare de 20 de ori cu un picior, apoi revino la poziţia iniţială, schimbă piciorul reluând exerciţiul tot de 20 de ori. Nu reţine respiraţia, inspiră pe nas când eşti culcată şi expiră pe gură când ridici bazinul. 

5

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Angela Gonța, nemachiată în public!
Articolul anterior
A împlinit 50 de ani, dar arată fenomenal!
Articolul următor