Patru exerciții pentru o ținută frumoasă!

portret
Dianna Tiossa,
Instructor Unica Sport

Atunci când începem un stil de viață activ, trebuie să ne gândim în primul rând la sănătate, și apoi la frumusețe. Pentru a preveni durerile de spate, instructorul Unica Sport, Dianna Tiossa, îți propune patru exerciții care ajută la întărirea și fortificarea muşchilor.

Spate rezistent

Începe exercițiul culcată pe abdomen. Ține mâinile unite la spate. Ridică trunchiul, coboară-l, apoi ridică picioarele și coboară-le. Lucrează mușchii spatelui. Inspiră când mușchii sunt relaxați și expiră la contracția lor. Realizează exercițiul de 20 de ori.

1


Spate puternic

Începe exercițiul culcată pe abdomen, cu mâinile în față. Ridică asimetric o mână și un picior la același nivel. Revino jos, apoi ridică cealaltă mână și picior asimetric. Ține capul fixat la nivelul coloanei. Lucrează mușchii spatelui. Nu uita să respiri profund. Repetă mișcările de 20 de ori.

2


Spate tonifiat

Începe exerciţiul culcată pe abdomen, cu braţele extinse în faţă. Ridică concomitent mâinile şi picioarele de la sol. Ține-le la același nivel. Inspiră când mușchii sunt relaxați și expiră la contracția lor. Simte mușchii spatelui și fesierii. Realizează acest exerciţiu de 20 de ori.

3


Spate sănătos

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu mâinile în față, paralel solului. Coboară trunchiul în față, ducând mâinile perpendicular, iar un picior paralel solului. Încordează abdomenul, ține spatele drept. Pentru a-ți menține echilibrul, încordează piciorul de sprijin. Inspiră când mușchii sunt relaxați și expiră la contracția lor. Repetă mișcarea de 10 ori cu un picior, apoi schimbă poziția și mai repetă-l de 10 ori.

4

Pălării pentru mirese! Modele si criterii de alegere
Articolul anterior
A născut 13 băieţi şi nicio fată! Ce spun medicii
Articolul următor
Alte articole interesante